Пащърнак

  • 3 520
  • 8
Имам корени пащърнак. И сега какво да ги правя? Как да ги съхраня за през зимата - белят ли се, стрържат ли се, режат ли се или се използва целия корен, мога ли да ги замръзявам? И после къде се използват, за какви ястия? Давайте съвети. Мерси
Виж целия пост
# 1
Какво е това пащърнак....може да съм виждала и да имам у дома, но да го наричаме по друг начин по нашият край...ако можеш направи снимка...
Виж целия пост
# 2
Аз вече ти отговорих тук

Пащърнак:
Виж целия пост
# 3
Стържеш го на ренде или режеш на кубчета и слагаш в пликчета във фризера. Върви на всякакви супи  Peace.

Виж целия пост
# 4
Съхранява се като всеки кореноплод- в тъмни, хладни проветриви помещения, ако не се лъжа с пясък морковите ги посипват? Абе също като моркови. Само за десерти не знам да го използват. Ароматът му е по-силничък от морковния, все пак е "подправков" кореноплод.
Използвам за всякакви манджи и супи, а също за салати. Пащърнака има и една интересна особенност леко да сгъстява сосове. Използвам го много често, той е с приятен аромат и придава чудесен вкус на всяка манджа.
Виж целия пост
# 5
Почистваш, нарязваш и във фризера.
Виж целия пост
# 6
Момичета, а откъде мога да си намеря пащърнак newsm78
Някой виждал ли е по пазарите, за съжаление с бебката не мога много да обикалям и много ще ми помогнете, ако сте виждали някъде Hug
Иначе по темата също в домашната вегета като pep-4o, за супи  Peace
Виж целия пост
# 7
в бг излиза по пазарите към края на септември, началото на октомври и по пазарите.
Виж целия пост
# 8
pep-4o Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия