Каква марка кисело мляко давате на децата си и защо?

  • 2 866
  • 29
Мили майки,общо взето това ми е въпроса,БЛАГОДАРЯ ВИ!
Виж целия пост
# 1
Аз давам различни млека,не съм се спряла на едно.Давам Шипка,Елена,Елби,Герма...
Темата ти май не е за тука.
Виж целия пост
# 2
Сигурно ще преместят темата, но все пак: каквото ядем ние, такова й давам и на нея. Гледам да е пълномаслено - Родопея, Бор Чвор, понякога Активия.
Виж целия пост
# 3
Редувам различни марки,напоследък той си взима като влезем в магазина плодови млекца.
Виж целия пост
# 4
Най-често "Елена". Понякога , ако имам време и настроение най-вече, заквасвам аз.
Виж целия пост
# 5
преди да ги развалят/ да добавят сухо мляко/ давах ЕЛБИ, СТРАНДЖА
сега  само ВЕРЕЯ
от останалите ни боли корем вси4ки!!/предполагам заради сухото мляко вътре Sick
Виж целия пост
# 6
Стремя се да давам БИО-киселото мляко (когато успея да го намеря). Мисля си, че наистина  е по-екологично чисто  newsm78
Виж целия пост
# 7
И ние хапваме кис.мляко Шипка, дават го, че е от екол.чисто мляко, без консерванти и е с жива закваска.Не е така кисело като другите млека.
А да ви питам по колко мляко давате и кога? Марти е на 1г. и 1м. и й давам на обяд след пюрето и вечер след супата.Събира й се около 1 кофичка на ден.Чудя се дали не е много за нейната възраст, да не я претоварвам?
Виж целия пост
# 8
Купувам само Елена.Просто това ми харесва най-много.
Виж целия пост
# 9
Пършевица. Мисля , че е малко по истинско от другите. Данон -НИКОГА
Виж целия пост
# 10
"Родопея" и понякога"Данон".
Виж целия пост
# 11
Когато моята дъщеря беше бебе, доста се интересувах от киселите млека. Оказа се, че в много малко от тях се  съдържа прочутата българска закваска Лактобацилис булгарикус. Тази бактерия се произвежда в Пловдив, но тъй като е много скъпа не се използва от повечето фирми , а се изнася предимно в Азия
. Според БДС млекото , което я съдържа трябва да се казва Българско кисело мляко. На опаковката трябва да пише, че се съдържа точно тази съставка. След много , много търсене открих една Фибела Био, която освен Лактобацилус, съдържа и други пробиотични съставки. За жалост, беше малко скъпичка и не се купуваше много и така изчезна от пазара.
Сега купувам едно млеко , произведено от пършевица и се казва точно БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО.
Кофичката му е ярко зелена ,без надписи, а на капачето му пише, че съдържа Лактобацилис. Но за жалост, не се продава масово. Купувам го само от БИЛА.
Виж целия пост
# 12
Напоследък давам верея.Като се отвори и постои пуска водичка(нали това било критерий за добро мляко). Бях чела във форума, че герма и бор чвор имали най- много лактобацилус булгарикус, но дали е вярно е друг въпрос.
Виж целия пост
# 13
Честно казано, каквото купя за нас.
Най-често Родопея, понякога Био, Верея.
В някаква класация Герма много добре се подвизаваше, незмам кое е дъ бест.

Виж целия пост
# 14
жълтата герма, понякога и пършевица
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия