Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СПЕШНО въпросче!

  • 1 220
  • 16
Здравейте всички!След 1 година и половина неуспешни опити аз също реших да тръгна по изследвания. Може ли някой да ми каже къде в Карлово или близо до Карлово можем да направим спермограма и другите необходими изследвания.Какви са те и приблизително колко се заплаша за тях? Ще съм много благодарна на всеки който ми даде някаква информация     :youwoman:
Виж целия пост
# 1
Най-добре се ориентирай към София, в клиника по стерилитет, не губете време, нерви и излишни емоции. За един ден до София ще свършите тази работа и резултатът ще е гарантиран.
Виж целия пост
# 2
Какви са те и приблизително колко се заплаша за тях?
Виж целия пост
# 3
Карлово е толкова близо до Пловдив,затова ти препоръчвам др.Даскалова (прави спермограми във ВМИ,но може да се свържеш с к-ка Медикус Алфа и от там ще ти дадат нейни координати или ще ти запишат час за консултация)
Виж целия пост
# 4
В София е около 20 лв обикновената, разширена около 50-60 лв.
Насочи се към София, ако има проблем ще се консултирате направо с най-добрите андролози, а своевременно ще се консултираш и ти в самата клиника.
Ако държиш за Пловдив, бих ти препоръчала д-р Бабаков - спермограмите ги прави специалист от ин-витро център от София, което гарантира качеството.
Но, най-добре е в София, така и така ще губиш един ден, по-добре директно в София.
Виж целия пост
# 5
Благодаря ви момичета! Lali  можеш ли да ми препоръчаш  къде и при кого в София да ги направя     please
Виж целия пост
# 6
Аз съм за д-р Владимиров, но има и други клиники.
Всеки ходи там, където го води сърцето му. Grinning
Обаждаш се по телефона и си записваш час за спермограма. Трябва да имате 3-5 дни полово въздържание, да не пие лекарства и да не е болен. В клиниката има малка стая, пригодена за отделяне на материала, с видео и подходящи филми, дават  стерилно контейнерче, можете да влезете и двамата, но материалът трябва да е отделен ръчно. Резултатът излиза след около два часа, можете да изчакате и да пиете кафе из района, а може да получите резултата по и-мейл или телефон. Ако останете ще получите и компетентна консултация /влиза в цената/, ако има проблеми.
Успех ти желая.
Виж целия пост
# 7
Лали,нищо лошо не искам да кажа за д-р Владимиров,дори като гледам и аз ще се насоча натам,но това за консултациите с ембриолог изобщо не отговаря на истината Sad
Казвам го от собствен опит Sad
Записах час специално за консултация с д-р Тачева след спермограмата-тц.надявай се...Връчиха ни едно листче с резултатите и когато попитах за д-р Тачева ми отговориха,че не е в клиниката.Попитах с кой може да се консултираме и момичето от регистратурата ми отговори-има написани нормални стойности и заключение накрая  Thinking
Ако на това му казвате консултация....

А от там нататък какво да правиш-андролог ли,уролог ли,хормони ли?Сядаш,ровиш се в интернет и това е  Simple Smile

Малко бебче,а на теб ти пожелавам успех ,където и да отидеш Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Shine_on75, д-р Тачева е много отзивчива, сигурно  недоразумение е станало. Sad
Аз лично съм я разпитвала многократно и то винаги без час  и тя винаги отговаряше с желание, но може би съм имала късмет да е винаги в клиниката, дори по коридора я разпитвах Wink.
Моят съвет е да си запишете час при нея и да и обясниш ситуацията, както сега тук, за да се изясните и да не остават недоразумения.
Но е истина, че освен с нея няма с кой друг да се консултирате в клиниката.
Виж целия пост
# 9
Малко офф, но да споделя и аз. Ние ходихме в клиниката на д-р Владимиров за контролна спермограма, въпреки това д-р Тачева прие мъжа ми и преди изследването и след него. Много е отзивчива и останах с много добро впечатление.
Виж целия пост
# 10
Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  момичета! Току що прегледах това онова за д-р Владимиров и д-р Тачева и може би в най-скоро време ще отскокна до София за да ги направим тези пусти изследвания. Дано всичко мине добре  Sad
Виж целия пост
# 11
Докато мислиш и се организирате си запиши час, защото се чака доста. Ако размислиш винаги можеш да се обадиш в клиниката и да откажеш часа.
Успех ти желая. Laughing
Виж целия пост
# 12
Малко бебче, миналата и тази седмица си правихме изследвания при доктор Владимиров с приятеля ми - спермограма с морфология по Крюгер - 55 лв., хормони за мене - деветдесет и няколко лева, изследване на проходимостта на тръбите  - пак деветдесет и няколко лева. Първоначален преглед на който отидохме и двамата, но само мене ме гледа с ехограф мисля, че беше 65 лв. Вчера бях за тръбите и доколкото чух записваха за края на ноември. Успех и дано са ви добри резултатите.

И аз да попитам нещо off темата - има ли разлика между цветна снимка и хидротубация или са едно и също нещо?
Виж целия пост
# 13
Има разлика - при хидротубацията, наблюдението се извършва посредством видеозон, а при цветната снимка с рентген. Цените на двете процедури също са различни. Хубавото при цв.снимка е това, че след нея разполагаш със "снимков м-л", но пък остава облъчването от рентгена. В крайна сметка и двете изследвания целят едно и също - определяне проходимостта на тръбите, така че кой от двата ще избереш е въпрос на лична преценка  Peace
Виж целия пост
# 14
мерси. Е на мене значи са ми правили хидротубация. Не знам какво е усещането при тази цветна снимка, но за хидротубацията бих казала, че не е от най-приятните процедури.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия