Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

отново за Кларинол 1000

  • 520
  • 2
Извинете ме, че отново засягам темата за Кларинола и другите съдържащи Кла продукти, но тък като мненията във форума  бяха много противоречиви, аз все пак съм изкушена да се допитам.
Сред ползващите ги има и много доволни, намалили точно там, където е имало нужда, така и изключително недоволни без никакъв положителен резултат.

Ясно е , че тези добавки имат наслагващ се ефект, и за да очакваме резултат трябва да ги приемаме поне 1 м, но хубавото е че няма и вредни съпътстващи ефекти. Сигурно са добро средство при хора с не много кг. за сваляне, които имат нужда от изчистване на определени зони.

Така че, много ви моля да споделите вашите наблюдения и опит от използването на Кла продуктите. Вярвам че има хора, които са го приемали  продължително време.
Виж целия пост
# 1
Аз съм чувала само добри наща за Кларинола на Валмарк, може би и другите такива препарати са ефективни. Моя приятелка успя да стопи паласките с 1- месечен курс. По принцип не е била пълна, с продукта отслабна само с 3 кг, но за щастие точно там където имаше нужда, в областта на талия и корем.

И аз съм се замислила да пробвам Кларинола, особено през този сезон.
Виж целия пост
# 2
Но едно момиче от форума твърдеше, че дори е качила кг от Кларинола? Как може да има такива противоречия?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия