Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ешерихия коли и кандида при секрет от гърлото

  • 2 080
  • 1
Здравейте д-р Слънчева!Преди два дни пуснахме изследване на секрет от гърлото на сина ми, който е на 1г. 9м. Причините са, че почти на всеки преглед педиатърката ни вижда едно леко зачервено гърло, а в последните дни е и хремав като постепенно се появи и кашлица то стичането на сополите в гърлото. Сополите лекуваме с Тобрин 3х1 капка във всяка ноздра, кашлицата - с Мукоплант на д-р Тайс.Днес разбрах резултатите от изследването на секрета и съм изключително озадачена - кандида и ешерихия коли. Кандидата ще лекуваме с Дактарин, за ешерихията коли лекарката каза, че ще повторим изследването. Моля ви, коментирайте как, според вас са се появили тези бактерии и може ли наличието им да има сериозни последствия за дедето?Изключително съм притеснена - какво прави чревна бактерия в гърлото му...Много ви благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Никак не са типични за секрет от гърлото и взаимно се изключват. Най-добре е преди да предприемете нещо да повторите изследването.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия