Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За развода...СПЕШНО

  • 1 062
  • 7
Здравейте.Може ли някой да ми каже,колко време след подаване на моба за развод пристига призовката.Няма да мога да запазя семейството си,а 4акам и дете...Иде ми да крещя и вия,но няма да си помогана така.Предварително благодаря на вси4ки и дано не стигате до моето положение newsm45
Виж целия пост
# 1
Ох, мила развеждала съм се , но не помня.Всъщност май зависи от съда,от адвоката....Питай в "Родители отглеждащи сами децата си".Там има  адвокати.
Опитай се да се успокоиш. Hug
А точно в Бургас съм се развеждала- стана бързо.Молбата се даде през февруари, първото дело беше май, второто юни;решението е от средата на юли.
Виж целия пост
# 2
Призовката при нас са я издали една седмица след подаването на молбата, но на мен ми я връчиха седмица след това, а на мъжа ми след 3 седмици. Честно казано, не очаквах да е толкова бързо. По думите на адвоката ни, трябваше да е до към месец след подаването на молбата.
Виж целия пост
# 3
да,благодаря,късно се сетих 4е тук и е мястото Wink
Виж целия пост
# 4
Съжалявам, че очевидно си решила да се присъединиш към нас  Rolling Eyes, но добре дошла все пак!  Wink

Пиши директно на адвокатите - лично съобщение на Пела, например - така по-скоро ще получиш отговор и ще е от специалист - а ние кой какво си спомня и как се е получило в контретния случай, няма да ти помогне много.

И се опитай да си пазиш нервите - разбирам, че си бременна...(имаме си отделна темичка дори за самотната бременност, но е мното тъжна, а ти сега не трябва да си тъжна!!!)

ПАЗИ СЕ!
 Heart Eyes
Виж целия пост
# 5
При мен, молбата я подадох началото на октомври, "съпругата" получи призовката, след около седмица, а аз преди 2-3 дни
Виж целия пост
# 6
На Иса също може да пишеш,за съвет и тя е адвокат.
Иначе е различно,аз така и не я получих.
Виж целия пост
# 7
Абсолютно е невъзможно да се каже, кога ще пристигне призовката...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия