Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дали ще се пази от камината?

  • 1 079
  • 27
Та това ще е начина по който ще се отопляваме тази зима. Отоплявахме се така и миналата зима, но  Вили беше малко бебче. А сега вече щъка и  пипа на всякъде. Палихме я два пъти и като й кажем "ух" венага бяга от там. Но все пак цяла зима ...Има ли мами които са минали такава зима с уюта на камината, но с "зверчето" наоколо или такива които ще се пробват тази зима?
Виж целия пост
# 1
Купете си предпазно стъкло
Виж целия пост
# 2
Да, ние бяхме с камина, когато беше на вашата възраст. Нашата беше не такава за вграждане, а преносима (не знам как да я опиша  Rolling Eyes ). В началото й показвахме, че пари, като наужким се опарвахме. Понякога й доближавахме ръчичката, за да усети, че е наистина горещо. Бяхме оградили камината от двете страни с решетки от бебешко легло, за да не може без да иска да се опари, ако например тича.
А ако ви е вградена мисля че е още по-лесно.
Виж целия пост
# 3
То е до дете!Например дъщеря ми не се доближава до контакти и радиатори,но деца различни!
Виж целия пост
# 4
Купете си предпазно стъкло
Констанс какво е това предпазно стъкло?
Виж целия пост
# 5
Преградете достъпа с някакви мебели ако трябва.
Дори и детето да знае, че там не се пипа, може да се спъне и да падне в близост до камината и да се изгори.
Виж целия пост
# 6
А и най-голямата гаранция като се опари веднъж няма да я доближава.
П.П. Дано не се случва. Praynig
Виж целия пост
# 7
Никога не бих рискувала, нито бих задала подобен въпрос тук  Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Ето виж тук.
Виж целия пост
# 9
Никога не я оставям да пипа-винаги съм до нея,зад нея,около нея...Никога не я оставям без надзор.Ако някой каже-ама сега не може-оставяш я понякога за нещо-за секунда-две-Не,не я оставям сама около камината.Не можем да се отопляваме по друг начин-с камина сме и ние.А Блонди какво искаш да кажеш?Момичето се притеснява и пита точно тук-нали уж всеки може да пита каквото си иска,за да му отговарят други?
Виж целия пост
# 10
И ние сме с камина. Макар че постоянно й говорим колко е опасно и никога не е пипала или доближавала, не бих могла да й имам пълно доверие. Все пак си е малко дете, не знаеш в кой момент ще й хрумне нещо да експериментира. Винаги, когато е запалена трябва да има човек около нея!
Виж целия пост
# 11
И ние тази зима ще се отопляваме с камина.Аз също много се притеснявам за Моника.Показваме и че пари и ще боли и тя заобикаля далече от камината,но не е изключено да се спъне и да падне близо до нея.На познати детенцето се изгори преди години на тяхната камина,и сега все още има последици и правят операции на пръстчето на едната ръка.настръхвам като си помисля.
Виж целия пост
# 12
А сина на моя колежка по същия експериментаторски начин си е лепнал ръката на ютия. Сега има дупка на дланта си за цял живот  Cry

С тези неща шега не бива, не трябва да им се вярва на малчуганите!
Виж целия пост
# 13
Никога не я оставям да пипа-винаги съм до нея,зад нея,около нея...Никога не я оставям без надзор.Не можем да се отопляваме по друг начин-с камина сме и ние.А Блонди какво искаш да кажеш?Момичето се притеснява и пита точно тук-нали уж всеки може да пита каквото си иска,за да му отговарят други?

Искам да кажа, че понякога има наивни или довечрчиви момичета, на които сто подобни такива от форума ще кажат - да, разбира се, че ще се пази, да, нека се опари веднъж и ще видиш как няма да посмее пак да се приближи и още куп подобни. А е факт, че на едно толкова малко дете не може да се гласува подобно доверие. Ти сама си отговорила на въпорса си, че никога не я оставяш без надзор. Така и трябва. И как ние от форума да отговорим на авторката дали нейното дете ще се пази от камината им? Въпросът е абсурден за мен. Все едно аз да попитам - налага се да държа прозореца у нас постоянно отворен, за да влиза въздух, дали синът ми ще се пази да не се покатери и да не падне?  Thinking Сигурно звуча рязко, знам, но това се сериозни и отговорни въпроси. Разбира се, че има само два варианта - или се обезопасява камината с решетки за тази цел, продават се, или на 100 процента някой следи детето, това е  Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Купете си предпазно стъкло

Или решетка, тук съм виждала и двата варианта.

Ако ли пък не, е почти сигурно, че ако пипне веднъж повече няма да повтори Mr. Green Така поне реагират повечето деца. Съгласна съм с Блонди, че ако няма да си в стаята с нея всяка секунда наистина трябва да има предпазна преграда пред камината.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия