въпрос за хайвер,нещо се провалих

  • 570
  • 8
Имам питане към вас.Вчера купих хайвер отворих търсачката тук и видях че основно са два начина за разбиването му.
Избрах рецептата с хляб,сложих всичко,разбих според мен добре,сложих много малка глава лук и лимон.Проблема е че остана много силен вкус на риба и то толкова че на мъжа ми му стана гадно и не можа да го преглътне.Аз го ям,но от бременноста да кажем имам извратен вкус GrinningДругото е че цвета не стана толкова светъл.
Въпроса ми е къде се провалих???
Виж целия пост
# 1
слагай още хляб и олио и продължавай да разбиваш.

аз от 1 ч.л. хайвер правя 1 гювече разбит.
Виж целия пост
# 2
Сложила си много хайвер и малко хляб.
Леля ми слага на разбития хайвер копър (и лимон, разбира се) и така се неутрализира добякъде рибешкият вкус.
Виж целия пост
# 3
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?
Виж целия пост
# 4
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.
Виж целия пост
# 5
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

Честно казано, незнам. Ама щом така не ви харесва, нищо не пречи да пробваш.
Да,права си иначе ще го преложа на кучето Thinking
Виж целия пост
# 6
Ако днес опитам да го оправя, ще стане ли след като снощи го разбивах?

ще стане.

П.П. аз не слагам лук когато разбивам голямо количество, защото като престои и дава лош дъх на хайвера.
нарязвам на ситно лук и го разбърквам с толкова хайвер, колкото би се изял на един път.

останалият стои в плътно затворена кутия. скоро чакам прясна доставка...ммм
Виж целия пост
# 7
Освен всичко останало,което са ти написали, ти препоръчвам да прибавиш и малко вряла вода и да продължиш да разбиваш.Така ще стане и по-пухкав.
Виж целия пост
# 8
хляб  и олио, това е панацеята, ако  не се издъни от лука!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия