Сирене по тракииски?

  • 740
  • 4
Как се приготвя? smile3525
Виж целия пост
# 1
Не е ли същото като сирене по шопски + луканка?
Поне аз това съм яла по заведенията
Виж целия пост
# 2
Да,но колко време се пече?
В гювече ли се приготвя и слагат ли се чушка и домат?
Благодаря за бързия отговор! Heart Eyes
Виж целия пост
# 3


Снимката е от нета. Яла съм го със сирене, яйце, суджук или шунка и домат. Печенето е колкото да се стегне яйцето.

http://www.amam.bg/showpic.php?City=09&Pic=01-395
 В гювечето слагаш някаква мазнина на дъното - олио, масло, зехтин. После сиренето, нарязаната луканка или шунка или и от двете, чукваш яйцето /може и две или три да сложиш - зависи кого ще храниш  Grinning/, редиш парченцата домати и във фурната. Може и люто чушле да се сложи, а може и от тези, дето не лютят. На мен лично ми харесва вкусът на печено чушле.

Виж целия пост
# 4
Благодаря Labrex! Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия