Как панирате кашкавал?

  • 5 710
  • 33
Днес за втори път в живота си се пробвах да панирам кашкавал и нестана:((.Първия път когато се пробвах кашкавала се разтопи.Вторият път(днес) стана един такъв твърдичък и не се получи.НАРЯЗВАМ ГО  на парчета,малко по-дебели,после го слагам в брашно,яйца и пак в брашното,но уви.Как става при Вас?
Май за последен път правя такова нещо!!
Виж целия пост
# 1
Много зависи и от кашкавала не всеки  става за паниране..
Иначе аз го  панирам така  отрязвам   парчето кашкавал да не е     тънко средно на дебелина     потапям  го  в вода след  това   го  потапям   в   брашно   след това в  яйцата ,галета , пак яйце  и пържа .Вода-брашно -яйце галета -яйце    е формулата .Олиото трябва да е нагорещено разбира се Mr. Green
Виж целия пост
# 2
За да не се разтегли,го сложи за половин час във фризера.
Така ще остане цяло парчето.
Виж целия пост
# 3
Това с водата го чувам за първи път,иначе аз от фризера го извадих,по-точно кашкавала преди да го приготвя седя около час там:(
Виж целия пост
# 4
Явно поне още веднъж ще се пробвам  chef
Виж целия пост
# 5
Пробвай пак   и пиши  Успех  Hug
Виж целия пост
# 6
Опитай пак.И на мен не ми се получава всеки път-според мен много зависи от кашкавала.Аз го нарязвам,после го топя във вода,после брашно и накрая яйце.Успех.
Виж целия пост
# 7
Благодаря Ви,но вие каква марка кашкавал използвате за случая?
Виж целия пост
# 8
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..
Виж целия пост
# 9
  bouquet
Виж целия пост
# 10
Аз панирам кашкавала така:
Парчета по 1 см ги слагам във фризера за 15 мин. През това време си приготвям в една чинийка галета, в друга яйца и в трета брашно размито с вода на гъста като боза каша.
после последователно потапям в брашно с вода,  яйца, галета, яйца. Става с дебела хрупкава коричка, а от вътре размекнат.
Успех следващия път.
Виж целия пост
# 11
Тайната е както са ти писали във панировката. И потапянето във студена вода, което е задължително. Преди и аз не го топях  и по време на пърженето се изливаше от панировката. Която пък колкото е по-дебела, толкова по- добре! Успех и да се похвалиш със добре свършена работа.   chef Не е сложно, като му хванеш цаката!
Виж целия пост
# 12
За панирането на кашкавала е задължително вече нарязаният кашкавал на не много дебели парчета да се държи в купичка със студена вода
около 1 ч.Опитай и сподели пред нас.  cook
Виж целия пост
# 13
Благодаря Ви момичета,ще пиша какво е станало  bouquet
Виж целия пост
# 14
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..
Уф, такъв не съм срещала.  Rolling EyesДа препоръчате някой друг, че напоследък все не уцелвам ooooh!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия