за хека и горчицата?

  • 3 182
  • 3
купих филе от бяла риба хек и смятам да я панирам с яйца, галета, кимион, черен и червен пипер (пикантна панировка). Имам 2 въпроса:
1. трябва ли да сваря рибата предварително и след това да я панирам
2. искам да я поднеса с горчичен сос, ама освен горчица какво друго се слага в него Stuck Out Tongue  Embarassed
хайде спасявайте ме, както винаги досега Sunglasses
Виж целия пост
# 1
Не се вари предварително рибата . Направо панираш.
Виж целия пост
# 2
Цитат на: ray
купих филе от бяла риба хек и смятам да я панирам с яйца, галета, кимион, черен и червен пипер (пикантна панировка). Имам 2 въпроса:
1. трябва ли да сваря рибата предварително и след това да я панирам
2. искам да я поднеса с горчичен сос, ама освен горчица какво друго се слага в него Stuck Out Tongue  Embarassed
хайде спасявайте ме, както винаги досега Sunglasses


1. бяла риба се панира само в белтъци, т.е. може само брашно/белтъци, или брашно/белтъци/галета; хубаво е самата риба да не я претрупаш с овкусители и подобрители - само солчица!

2. жълтъците отиват в соса с горчицата - а сосът е основа холандски сос (основа му е сос бешамел + жълтъци 1или2) - потърси някъде и към горещия сос една лъжица или две голчица, според както ти харесва + чаена лъжичка захар.

милк - отдавна не правила тая рецепта, но пък как й се приядеееее...

ааааа, и да допълня:
не се вари предварително!
пържи се на силен огън и внимателно да не я изгориш - малко й трябва на бялата рибка!
Виж целия пост
# 3
В никакъв случай не я вари Grinning  Месото на бялата риба е много крехко и става готово за нула време.
Соса от горчица аз го правя от горчица, течна сметана и подправки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия