Свинско бонфиле

  • 24 187
  • 2
Имам половин килограм свинско бонфиле, нарязано на 5 пържоли. Как да го приготвя? Мислех си както традиционно си правя пържоли- подправени със сол, черен пипер и кимион, но пък може да не е подходящо  newsm78. Предложете ми някакви идеи, моля.
Виж целия пост
# 1
Ооо, веднага си предлагам рецептата за бон филе - става сочно и крехко, понеже самото месо нали е сухичко, та така се получава чудно!  chef

Свинско бо … 80;ле
Виж целия пост
# 2
Ако са за скара сложи им  паста от соев сос,горчица,чесново брашно и чер пипер.
Ако са за фурна - малко вода,гъби, 100 грама топено сирене, червено или бяло вино .
Под фолио и после откриваш.
А има специална марина на Маги за свинско.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия