Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

остатъчни симптоми от грипа

  • 733
  • 1
Наскоро дъщеричката ми /3г/ прекара някакъв вирус с хрема и кашлица. За хремата и капех Виброцил , за кашлицата пиеше Медоприм. Сега пооздравя, но все още я "тормозят" остатъчни симптоми от грипа - понякога позакашля и отвреме на време на сън попрехърква. Продължих още няколко дни да й давам вит С ампули и й капех в носа, но се притиснявам да не стане прекалено продължително даването /вече повече от 2 седмици/.
На какво се дължи  това хъркане и позакашляне? Дали е остатъчна задна хрема или трета сливица? И какво да й давам за да отшуми напълно?
Благодаря ви предварително и Весели празници!!!
Виж целия пост
# 1
По принцип лигавицата се възтановява за 2-3 седмици, така, че тези симтоми е нормално да се наблюдават. Капките за нос не трябва да се ползват повече от 10 дни защото водят да атрофия на носната лигавица и по-бавното и възтановяване. Можете да давате вит. С още 4-5 дни и да капете в носа физиологичен разтвор 4-5 пъти по 2-3 капки. Той е абсолютно безвреден.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия