Клуб сандвичи

  • 2 340
  • 5
 Та питането ми е може ли в гофретника? или си трябва сандвич преса специално?  Rolling Eyes

 Thinking

ако да, как ги правите? с кашкавалче да се разтопи или сирене и филе?
Виж целия пост
# 1
Аз имам преса и голямата щерка обожава сандвичи направени там.
Може всяка сутрин да яде сандвич на пресата и няма да и омръзне.

За гофретник не знам  Thinking
Иначе аз слагам колбас какъвто имам - кренвирш, шунка, филе, кашкавал, топено сирене и задължително хляба е от този квадратния нарязания.
Виж целия пост
# 2
Пък аз ги правя на тиган-скара, поради липса на преса. Супер стават! Без мазнина разбира се, само че притискам с ръката (имитирайки преса Crazy) и от двете страни. Такива ядях в ЦУМ на втория етаж и много вкусни ми бяха - намазват се филиите с маргарин, слага се шунка, кашкавал и се пече. Като стане готов слагам колелца домат или красавица между филиите.
Виж целия пост
# 3
Любимият ми тостер за сандвичи още не сме го закупили, но предвиждам тези дни и после ще се спукам да ям. На принципа на преса е, само че ги разполовява и стават триъгълни. Обикновено слагам кашкавал и шунка между две филии нарязан пълнозърнест или типов хляб.После ги топя сандвичите като се изпекат в майонеза и кетчуп разбъркани заедно. Страхотни са.
Виж целия пост
# 4
Аз ги правя в преса. Мажа първо много-ооо тънко с масло филийките ,продукти според зависи, какъв колбас има в момента в хладилника, но винаги слагам или кашкавал или топено сирене- много вкусни стават като се размекнат. След изваждане от пресата могат да се  добавят пресни зеленчуци, но може и без тях.
Виж целия пост
# 5
aз пробвах в гофретника!
не само , че става, но и са на невероятни вафлички!

хем апетитни, хем наслада за окото!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия