Как ви се вижда следната комбинация?

  • 957
  • 13
св.месо, лук/праз, гъби, картофи, дом.пюре, пресни пиперки, моркови, целина - всичко това в йена да се пече.
Виж целия пост
# 1
Добре ми се вижда. Нещо като гювеч ще се получи. Все пак не бих сложил доматеното пюре.

Да споделиш после резултата Peace
Виж целия пост
# 2
АЗ бих махнала или гъбите, или картофите. В моя случай гъбите, че не обичам Mr. Green Целината- също. Ама е въпрос на вкус, както знаем Peace
Виж целия пост
# 3
Аз бих махнала целината. Flutter
Виж целия пост
# 4
Бих задушила зеленчука и тогава всичко ще сложа да се пече. Месото може предварително да се позапържи. За целината - не съм сигурна - използвам я задължително в супи.
Виж целия пост
# 5
Само целината бих заменила с магданоз......
Виж целия пост
# 6
Моят мъж скоро беше решил да ме изненада и беше направил следното. В свинското месо беше сложил плънка от чушка, чесън, целина и гъби. Леко запържено, а след това запечено. Най- невероятната и вкусна комбинация, която съм яла. Така че според мен зарзавата си е много на място. Така с картофите и доматите ще стане наистина като гювеч. Можеш вместо доматите да сложиш например малко топено сирене или сметана и да запечеш в йената и ще стане съвсем различно. Но аз гласувам с две ръце за целината ( в последно време я слагам навсякъде, където има свинско).
Виж целия пост
# 7
А мислите ли, че трябва да има някаква последователност при подреждането им в йена, или няма знамение?
Виж целия пост
# 8
Аз, като готвя подобни манджи в такава тенджера, обърквам всичките продукти и добавям вода. МЕсото обикновено ми е сварено предварително, ако не е пилешко.
Виж целия пост
# 9
Най-отдолу месото(ако е леко  запържено за по 1-2 мин от страна е по добре),после картофите,гъбите,чушките.Бих добавила бира или вино вместо вода  Peace.
Виж целия пост
# 10
Суер са продуктите, не махай нищо, но ще стане чудно ако имаш гърне, на бавен огън.
Виж целия пост
# 11
Ето какво направих: първо нарязах месото на хапки и го запържих. Когато беше вече почти готово прибавих праз, моркови на шайби и пиперка, да се задушат заедно с месото. През това време нарязах гъбите и ги запържих в мазнината от месото и зеленчуците. След това наредих картофи на шайби в йената, покрих ги с месото и зеленчуците, прибавих една лъжица дом.пюре, обърках ги хубаво и след това най-отгоре сложих и гъбите. Капака и във фурната. Вече готово ще го поръся с магданоз.
Но polly е права, че ако се сложи вино и може би малко чесън за аромат ще е май по-добре.
След малко ще видим и резултата...... надявам се да се е получило. Поне на аромат е добре.
Виж целия пост
# 12
Бих махнала гъбите и целината и бих го сложила в гювеч,вместо в иена. Peace
Виж целия пост
# 13
Уф,писали сме едновременно. LaughingЩе кажеш после резултата.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия