хек

  • 2 939
  • 24
как приготвяте хек
Виж целия пост
# 1
Паниран или с малко задушен лек на дъното на тава,изпържен хек и отгоре залят с майонеза,запичам във фурната и това е!
Виж целия пост
# 2



 Това е любимата ми риба, консумираме я само пържена!
Виж целия пост
# 3
Овалвам в брашно и малко сода и сол и пържа до златисто. Peace
Обожавам хек Heart Eyes
Виж целия пост
# 4
Панирам.
Виж целия пост
# 5
Паниран.
Виж целия пост
# 6
Паниран ми е най вкусен ммммм.
Виж целия пост
# 7
В микровълнова с растително олио и подправка за риба. Приготвям за 10 мин.
Виж целия пост
# 8
Овалвам в брашно или галета и пържа. За гарнитура -зелева салатка.
Виж целия пост
# 9
От Хек(както и мерлузата) стават превъзходни рибни кюфтета....
Виж целия пост
# 10
Правя смес от сок от лимони, черен пипер и сол и слагам филетата за един час да престоят. След това ги панирам в смес от бира, брашно и яйца и пържа
Виж целия пост
# 11
В къщи обожаваме хек.
Винаги го панирам.
Виж целия пост
# 12
пасирам броколи,смесвам със сметана ,кашкавал-настърган,заливам хека и пека в тавичка
Виж целия пост
# 13
Е някой няма ли даде рецепта за фурна......  Sad
Не ми се виси над котлона да панирам.....  newsm78
Виж целия пост
# 14
Е някой няма ли даде рецепта за фурна......  Sad
Не ми се виси над котлона да панирам.....  newsm78
Eто един вариант...
Задушаваш с олио 2-3 глави лук на филийки,1-2 моркова на колелца,10 скилидки чесън - целички,обелени,дафинов лист,черен пипер,сол,1 буркан белени,леко понамачкани домати.Рибата я осоляваш и напиперяваш(черен пипер).В тавичка слагаш зеленчуковата смес,отгоре пльосваш рибата,завиваш тавата с фолио и печеш....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия