Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОТСЛАБВАНЕ(Осмелете се и опитайте!)

  • 803
  • 2
Shape Works
Това е ефикасна нова програма/шесто поколение/ за контрол на теглото, която дава възможност за индивидуален подход. Ползваните в нея продукти са научно проверени и базирани на най-новите резултати от изследванията на храненето и диетологията.
Програмата за клетъчно хранене Shape Works снабдява всяка клетка на човешкия организъм с правилно балансирана храна, включваща всички необходими хранителни вещества и микроелементи. Тази съвременна програма спомага още за пълноценното усвояване на хранителните вещества от организма и повишава енергията на клетките, така че те да започнат да работят по-ефективно и да използват храната за подобряване на здравето и увеличаване на жизнените сили.
Програмата за клетъчно хранене Shape Works е изградена върху няколко основни принципа:
1.   Осигурява пълноценно балансирано хранене на клетъчно ниво, основано на натурални продукти.
2.   Спомага за активното отделяне на токсини, шлаки и радионуклиенти от организма.
3.   Възстановя обмяната на веществата в организма на клетъчно ниво, чрез използване на естествени растителни биостимулатори.
4.   Интензивно изчиства организма от мазнини и ефикасно намалява нивото на холестерин в кръвта.
5.   Едновременно с нормализирането на теглото и обема на тялото, намаляването на  целулита се повишава еластичността на кожата, което дава подмладяващ ефект.
6.   По време на програмата и след това се запазва висок тонус, което осигурява добро настроение.
7.   Програмата нормализира апетита и не се чувства дискомфорт поради чувството на глад. Последействието на програмата ви осигурява продължение на регулирането на теглото и неговото лесно поддържане.
За информация Посетете сайта: http://free.hit.bg/dieti/
Виж целия пост
# 1
Публикуването на рекламни материали е забранено!
Виж целия пост
# 2
Хербалайф - не  Naughty Naughty Naughty, благодаря - ефект = 0.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия