Пуешко(пилешко) филе със сладко-кисел сос - КАК?

  • 1 082
  • 2
Моля помагайте! Имам едно бурканче сладко-кисел сос и парче пуешко филе. Май се пържат с някакви зеленчуци но точно как. newsm78
Виж целия пост
# 1
Що така никой не се включи незнам  newsm78. Еми наложи се да импровизирам но пък стана вкусно и затова ще споделя с вас. Изпържих месото, сложих му малко къри и сол. Отделно изпържих една тиквичка нарязана на ивички и после я сложих при месото. В олиото където бях пържила тиквичката, изпържих лук, прибавих малко зелена и малко червена чушка и малко морков нарязани на ивички. След като се позапържиха зеленчуците сложих и тях при месото. Прибавих сосът от бурканчето и го оставих да покъкри 15-тина минути.
Виж целия пост
# 2
Много интересно ми се струва това, което си направила. Не само филето, а и зеленчуци. Аз винаги съм си представяла, типичните за китайките ресторанти панирани хапки, заляти със сладко-киселия сос. Дай снимка, ако можеш.
Ето и една тема, която намерих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192750.0
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия