Бременна съм а химоглобина ми е 92

  • 2 822
  • 23
Здравейте,
по принцип пия Малтофер (а в понеделник и още ще ми изпишат сигурно) , но аз питам за някакви по скоро бабешки илачи, че много ме е страх за бебето да няма последици Praynig .
А той пада ли пада тоя гаден  химоглобин. Cry
Виж целия пост
# 1
Пий си малтофера няма да навреди на бебчето! PeaceНали се пие и от бебета-споко.
А относно храната-яж много червени храни-това повишава хЕмоглобина.Отварата от коприва-също.  bouquet
Виж целия пост
# 2
През половината си бременност също бях с нисък хемоглобин под 90 и като върл противник на химията не вземах предписаните ми Тотема, а след това и Малтофер.Но се свързах с хомеопат и ми препоръча натурално желязо /Iron/ на фирма Coral Club,а успоредно с него и хомеопатичното Ferrum Phosphoricum.Същевременно ядях много червени храни-цвекло,сок от арония, коприва,елда и след секциото хемоглобинът ми беше 134.
Ако нещо по-конкретно искаш да ме питаш, може да ми пишеш на личния.
Виж целия пост
# 3
Яж киви. Но не прекалявай, че и разхлабва освен другото. Също така-червени меса, яйца, сирене, черен дроб. Особено черния дроб е много богат на желязо.
Виж целия пост
# 4
Комбинирай Малтофера с B12 и фолиева киселина, а освен това всеки ден си пий чай от коприва/суха или прясна, и в двата вида са запазени полезните свойства на копривата
Виж целия пост
# 5
Аз ще препоръчам просо за ядене. Има го в диетичните магазини, може да се комбинира със зеленчуци или плодове. На бебето ми с куп алергии за 2 месеца хемоглобина са вдигна от около 90 до 120, лекарства не давах.
Виж целия пост
# 6
Аз също бях с нисък хемоглобин през цялата ми бременност,а като родих доктора каза,че ако и на следващия ден съм така ще ми преливат кръв.Та заех се аз с чай от коприва,телешко месо и бадеми-резултата беше поразителен.
Виж целия пост
# 7
копривка, примерно...
И имай предвид, че липсата на хемоглобин (т. е ниските стойности) си е най-вече за твоя организъм, бебето си "смуче" всичко, от което има нужда. Липсите са за самата теб.
Виж целия пост
# 8
Яж чер дроб и далак, леко запържени, колкото да не е без хич.
Виж целия пост
# 9
Та баба да каже, черен дроб много леко запържен, червено вино,   малко, кафенце също , коприва, спанак, червени зеленчуци, изобщо зеленчуци с наситен цвят.
Виж целия пост
# 10
В дроба обаче има прекалено много витамин А. Който е противопоказан за бременни.
Съчетавай богатите на желязо храни (пусни търсачка) с витамин Ц, помага на усвояването.
И си поправи грешката в заглавието.
Виж целия пост
# 11
И аз не ти препоръчвам черен дроб, като се знае че тъпчат животните с антибиотици и хормони,черния дроб не е добър избор. По добре чай от коприва и В12 с фолиева киселина
Виж целия пост
# 12
Благодаря на всички ви много сте ми полезни.Започвам да прилагам почти всички съвети  и дано има резултат.  Praynig
Сори за заглавието ама нещо много се омотах и немога да го променя засега.  Thinking
Виж целия пост
# 13
Мда, не съобразих за черния дроб. Въпреки, че на мен това ми бяха препоръчали. Питай си лекаря дали да не комбинираш с Б12 и фолиева киселина. На мен ми ги бяха предписали заедно с желязото. Помагали за усвояването му.
Виж целия пост
# 14
Коприва, спанак, телешко...
Виж тази статия - http://dieti.gbg.bg/tema.asp?razdel=10&temaN=54
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия