До кога препечен хляб?

  • 2 975
  • 15
Искам да ви попитам до каква възраст трябва да препичам хляба? И какво значение има това дали е препечен или не? newsm78
Виж целия пост
# 1
Аз за първи път чувам, че трябва да е препечен!? newsm78
Виж целия пост
# 2
Препечения хляб губи дрождите от маята, които дразнят стомахчето, предизвикват колики и газове. За хора с колит, стомашни и чревни проблеми, както и за бебета и малки деца се препоръчва сухар или препечен хляб. След годинката може да мине и на непрепечен  Simple Smile
Виж целия пост
# 3
А какв е разликата между купения сухар и домашно препечени филийки  newsm78
Виж целия пост
# 4
Предполагам няма разлика  newsm78
Моето дете опита за пръв път суров хляб...от прощъпулника си..дадох и малко парченце от питката.
От тогава, голям зор с коричките на хляба....готвя и, угаждам и, а тя като си науми отказва всичко и си гризе само хляб.  Sad
Не ме притесняват коликите, ама ще стане 100 кила с тоя хляб.
Виж целия пост
# 5
Давам и сухари от време на време. Трохички хляб, когато сме седналаи да хапваме и тя ни наобикаля да си иска нещо. Гледам да не прекалявам. За препечен хляб не бях чувала.
Виж целия пост
# 6
Аз давам сухари,но препечен хляб не съм и давала досега,когато ядем тя се върти около масата и тогава съм си позволявала да и давам от нашия хляб.Чесно за препечен хляб и аз не бях чувала newsm78
Виж целия пост
# 7
Аз давах готов сухар, хляб не съм препичала. Но към годинката постепенно минах на обикновен бял или ръжен хляб. Но и в момента яде и сухари, и хляб.
Виж целия пост
# 8
А какв е разликата между купения сухар и домашно препечени филийки  newsm78

Почти никаква, само в обработката - сухарът може да трае и да седи с месеци, препечената фийка, знаеш, с времето става ужасно корава, придобива дъх... от сухарите е извлечена водата, има добавки - например Е300 и Е247е, за да държат брашното и сухарът в добро състояние, това е  Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Аз давам бебешки препечени филии/ на Сиси бебе/,обогатени с витамини и желязо/За препечен хляб не съм чувала.
Виж целия пост
# 10
Почти никаква, само в обработката - сухарът може да трае и да седи с месеци, препечената фийка, знаеш, с времето става ужасно корава, придобива дъх... от сухарите е извлечена водата, има добавки - например Е300 и Е247е, за да държат брашното и сухарът в добро състояние, това е  Simple Smile

Блонди, мерси за отговора. Но щом има Е-та, не е ли за предпочитане прясно препечен хляб вместо сухари  newsm78 Естествено, че няма да го препека и да го държа с дни  Mr. Green
Виж целия пост
# 11
Не се притеснявай, половината Е-та са нежелателни, другите са безвредни.  Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Не се притеснявай, половината Е-та са нежелателни, другите са безвредни.  Simple Smile

Мерси. Напълно се успокоих  Mr. Green, но като дойде време за попарата май няма да купя сухар,а ще и пека от нашия хляб.
Виж целия пост
# 13
Сигурно докато ти се препича. По-вкусен е, принципно (поне аз така го обичам).
Виж целия пост
# 14
До 1 г. винаги съм давала сухарче - така ми бяха казали, ама честно казано не знаех защо... А за препечена филийка не съм се и сетила. Мерси за просветлението  Hug (по-добре късно отколкото никога  Laughing)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия