Канелони/пилешко месо

  • 1 799
  • 2
Съвместима комбинация ли е това?
Не ми хрумва какъв пълнеж да измисля за канелоните, само не искам да е с кайма, че снощи ядохме ястие с кайма...
Ще се радвам на всякакви идеи, благодаря Blush

Виж целия пост
# 1
разбира се, че е подходящо. нарежи месото на дребно, задуши го с малко лук, направи сметанов сос със синьо сирене и напълни канелоните.
сосът заливаш отгоре.
направи го по рядък да не останат сухи канелоните.
може и кашкавал да настържеш накрая.

аз не ям месо и ги пълня със зеленчуци и правя бешамел с различни сирена или сметанов сос със сирена.
става вкусно Hug
Виж целия пост
# 2
Хихи, то малко след дъж качулка, но благодаря ти много - по случайност, направих същото, почти де Blush
Задуших пилешки гърди, нарязани на ситно, с лук, после сложих малко царевица и сварено яйце настъргано, докарах го нещо като Карбонара. Стана супер. Като видях, че нямам отговори в темата, се принудих да мисля бързо - но поне сътворих нещо вкусно Flutter
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия