Как панирате с корнфлейкс /сусам/ ???

  • 822
  • 4
 Praynig Моля за съвет -  как правите панировка с корнфлейкс или със сусам, така че да не изпадат последните  ooooh!.
Бихте ли обяснили - стъпка по стъпка със съответните пропорции на продуктите.
НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО    chef  bouquet!!!
Виж целия пост
# 1

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211363.msg5322562

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124764.msg2321335
Виж целия пост
# 2
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/
Виж целия пост
# 3
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

Да, и аз така правя, но овалвам само в белтък разбит добре с вилица.
Първо овалвам всички парченца в брашно. После едно по едно в белтък и веднага в натрошен корнфлейкс и добре го притискам корнфлейкса. Не ги пържа съвсем веднага, а като ги овалям всичките (примерно 5-10 мин по-късно).
Виж целия пост
# 4
първо филенцата се овалват в брашно, след това яйце и тогава в галета смесена със сусам/или само в корнфлекс/

И аз така ги правя , но корнфлейкса трябва да е натрошен доста на дребно / аз го меля в блендера /

Когато панирам сирена обаче , не ги овалвам в брашно , а само в яйце  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия