Крем супи

  • 687
  • 6
Ще ви питам един тъп въпрос.
КАк правите крем супите с пасатора? Пасирате всичко направо в тенджерата на котлона? Или отсипвата в каната на пасатора и там пасирате?
Виж целия пост
# 1
Махам от котлона и пасирам в тенджерата.
Виж целия пост
# 2
И аз така- премествам настрани и направо в тенджерата  Peace
Виж целия пост
# 3
Направо в тенджерата....
Виж целия пост
# 4
Свалям от котлона и в тенджерата.
Виж целия пост
# 5
Ето пример за една крем-супа:

КРЕМ СУПА ОТ БЯЛ БОБ

Задушете в по-голям съд ситно нарязани: 2-3 скилидки чесън, 1 средно голяма глава лук, 1 среден стрък праз, 2 стръка целина, 3-4 супени лъжици олио, зехтин или и двете заедно. Прибавете сухи подправки по ваш избор и вкус: джоджен, риган, чубрица. Към зеленчуковата смес се прибавя 600 грама бял боб. След като кипне, се оставя да ври към 15 минути. После се пасира до идеална гладкост и пак се кипва. Накрая се сервира в купички и се гарнира с настърган пармезан (може кашкавал или сирене) и магданоз.
Виж целия пост
# 6
В каната на робота, нямам отделен пасатор.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия