Арпа със свинско

  • 3 226
  • 7
продукти:
400гр свинско
1/2 саламче топено сирене
200гр кашкавал
1пак арпа
вино
сол
олио

Запържваме месото в тенджера до златисто,заливаме с малко червено вино и държим на котлона до извирането му.Изсипваме месцето в тавата,в която ще печем,а в тенджерата слагаме около 1,5литра вода/посолена/,в която да сварим арпата/около 10мин./.След като е готова я изсипваме при месото заедно с част от водата,водата трябва да е до нивото на арпата.Нарязваме топено сирене и разбъркваме да се разтопи в горещата вода,поръсваме с настърган кашкавал и запичаме до златисто.След това всеки знае Laughing
Трябва да добавя,че вариациите в продуктите са според вкуса на консуматорите,мое да се добавят краставички,броколи,месото да се вари и каквото друго ви хрумне.Важно е да има вода в тавата при печенето за да не изсъхне ястието и варенето на макароните да е в съда ,в който сме пържили месото за да може максимално да усвои аромата му.

Виж целия пост
# 1
Може да ви се види глупав въпросът ми, но какво е арпа  newsm78
Виж целия пост
# 2
И аз се чудех, помислих, че е някакъв зеленчук, но май са вид макарони.
Виж целия пост
# 3
макаронено изделие се води и на щандовете с макарони стои,но прилича на вид повече на дългозърнест ориз
Виж целия пост
# 4
ОО, да сетих се  Peace Благодаря за разяснението, днес ще се пробва  Peace
Виж целия пост
# 5
И аз за първи път чувам такова макаронено изделие арпа, но като гледам снимките се сещам кое е, явно не съм знаела, че така се казва. Рецептата е интересна - ще я пробвам   bouquet
Виж целия пост
# 6
И аз,ще взема утре да се пробвам  Grinning.Изглежда мноооо вкусно  Peace.
Виж целия пост
# 7
успех на всички и да споделите резултата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия