Вратни пържолки по един по-различен начин

  • 2 023
  • 10
2 вратни пържоли (за двама души)
4 суп. лъжици ризото (или едно готово вегетарианско кюфте)
200гр пушен бекон (не е задължителен)
1 фикс на Маги за гулаш, кебап или подобно месно ястие
1 ч.ч. червено вино
1 с. л. оцет

Сплесквате на максимум пържолките с чук за пържоли. В тях на руло навивате ризотото (или половин зеленчуково кюфте). Или гъби, кисели краставички, майонеза, моркови.... кой каквото харесва. Навивате на рулце и отгоре го обвивате с резени пушен бекон. Накрая обхващате стегнато с конец рулцето.
Фиксът на Маги разреждате с 500мл вода, добавяте виното и оцета. Без да чакате да кипне, слагате внимателно рулцата. Така варите на умерен (нито слаб, нито прекалено силен) огън около час и половина.
След това (по желание) запичате леко рулцата и сосът в тавичка. Става гъсто, но малко соленко  Crazy
Заради това аз гарнирах с пюре от моркови и тиква, но с картофено или ориз също е идеално  Simple Smile



Виж целия пост
# 1
Блонди , след вкусните ти милинки , няма начин да не опитаме и това Mr. Green
Виж целия пост
# 2
Блондиня, за теб пости няма ли, бре моме  Mr. Green Как не те е срам, че и снимки сложила, да ме изкушава  Mr. Green Аааа, само ме съботирате значи, аз повече тук няма да влизам  hahaha

п.п. по темата ще се пробва, ама нещо не съм фен на фиксовете, ще си го направя гулаша самичка  Wink
Виж целия пост
# 3
Хи хи  Laughing
Ако знаеш за днес по-късно какво ти готвя...  Blush
Виж целия пост
# 4
Хи хи  Laughing
Ако знаеш за днес по-късно какво ти готвя...  Blush
ако това си ти на снимката и готвиш така БРАВО ЕВАЛА И ПР. СУПЕР СИ ЖЕНО Simple Smile Peace
Виж целия пост
# 5
Блонди,
Страхотна рецепта.
Аз слагам и морковче.
До сега съм ги правила без сос и бяха малко сухи.
Не се ли казваха едно време руландини или бъркам.
Виж целия пост
# 6
Nelly, аз съм и също се казвам Нели  Simple Smile

Деска, не знам, аз си го измислих така. И при мен има морковчета, не виждаш ли как са се показали от разрязаното  Grinning Руладини май са всякакви навити неща, не знам и аз точно. Не става сухо, когато ври в соса и има бекон отгоре. А и по принцип вратните пържолки не стават сухи  Peace
Виж целия пост
# 7
Блонди и аз обичам да готвя , но не съм толкова велика ...напоследък гледам по-леснички неща да приготвя , че нещо не се оправям с времето...
Виж целия пост
# 8
браво,браво,браво!ама ти наистина си страшна кулинарка!  chef
Виж целия пост
# 9
А, моля, моля, аз само се хваля, защото ми се случва рядко да готвя и определено съм само любител. Благодаря за милите думи  Hug, но майстор-кулинарките са Асялейн, Наталина, Пеп-4о, Биляна и др.
Виж целия пост
# 10
ама че вкусно изглежда. Блонди в събота  ще ги спретна тия пържолки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия