Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли се подразнили

  • 4 663
  • 60
Бихте ли се подразнили, ако напишете на половинката си много мил смс, в който го обсипвате с нежност, а той не ви отговори  newsm78 . На мен ми се случи няколко пъти вече, и ми става много кофти. Незнам какво да си мисля, 100 пъти съм му казала, че се дразня когато не ми отговаря, и се случва вече за н-ти път. Казва, че не ми отговарял, защото забравял  Shocked . По-тъпо оправдание не бях чувала. Чувствам се нежелана и необичана  Cry . Само да отбележа, че това е единствения начин на комуникация за момента(освен скайп), тъй като той не живее с мен и дъщеря ми, а е в чужбина(за момента е така). Спретнах му грандиозен скандал, заради СМС-а, покрай него и други неща. Вие как бихте постъпили и реагирали след системно пренебрегване? А след като зададете въпрос 10 пъти и не ви се отговаря отсреща  Thinking . Къса ми нервите просто  smile3511
Виж целия пост
# 1
То си е до човека. Аз също не отговарям на романтични смс-и.
Виж целия пост
# 2
Е, какво толкова е станало newsm78 ти обичаш, защото те обичат ли?!...
.... ние жените обикновенно сме по-лигави та не може да се очаква и от провиния пол това...
Виж целия пост
# 3
Няма да се подразня, разбира се.
Виж целия пост
# 4
Аз се подразних преди малко, когато му пратих СМС със списък от продукти, а той "милият" не си чул телефона.
Случвало ми се и мили обяснения да му пиша, да не ми отговаря, но знам как му действат и вечерта като се видим си личи, че съм му въздействала. В такива случаи не се дразня.
Виж целия пост
# 5
Сигурно бих, ама аз не съм критерий, щото съм си такава - мнителна и раздразнителна.
Виж целия пост
# 6
Сигурно бих, ама аз не съм критерий, щото съм си такава - мнителна и раздразнителна.
Embarassed
Виж целия пост
# 7
Леле,ти направо ме уби с тоя ВЪПРОС! #Crazy

Абе,оставете мъжете си на мира,бе хора.... Praynig
После,що хората се отчуждавали един от друг? newsm78
Виж целия пост
# 8
Ако му пишеш всеки ден е нормално да не ти отговори.Остави го да му домъчнее няколко дни и той сам ще ти напише
Виж целия пост
# 9
  Изобщо не би ми хрумнало, че ще ми отговори. Първо, защото е недодялан с бутоните и второ, защото е романтичен колкото хартиен хипопотам.
  Не се ядосвай, знаеш ли колко им е трудно с тези огромни пръсти да натискам малки бутончета?
Виж целия пост
# 10
Изобщо не бих се подразнила.Не съм такъв тип.Нормално е да не ми отговори веднага,а чак вечерта.Особено ако не обича да пише есемеси.Предпочитам да показва любовта си по други начини,а не с лигиви телефонни обяснения.
Виж целия пост
# 11
Едно време се дразнех. Вече- не! Просто знам, че мъж ми мрази да "бъцка" смс-и и навремето го е правил, щото беше хит да пуснеш смс или беше новият начин на свалка. Сега аз му пускам някоя лиготийка, отговор не чакам. Чакам реакция!  Laughing
Не бих се обидила обаче, че не ми отговаря. Просто на повечето мъже не им идва точен отговор според нашите представи за романтика, мисля.
Виж целия пост
# 12
Спрях да му пращам такива смс-и, защото ми стана ясно, че не е такъв тип мъж, не му се нравят и това е.  За това и аз не бих се подразнила.
  Ако преди ти е отговарял на подобни смс-и и сега изведнъж не го прави вече е притеснително Thinking Ама ти си го познаваш най-добре.
Виж целия пост
# 13
Да,много бих се подразнила Rage
Виж целия пост
# 14
Не, не бих Crossing Arms
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия