Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кръвна картина преди венозен тест за алергии

  • 712
  • 2
Здравейте мами!Записах 4ас за детето ми при д-р Мустаков в Александровска от там ми казаха ако е за първи преглед да нося предварително кравна картина и деференциално броене,но от 1 седмица търся педито да си взема направлението а тя я няма и званнах за 4ас в 4астния каб. на д-р Мустаков дадоха ни ,попитах ги да нося ли някакви предварителни изследвания отговориха 4е не трябва.Сега незнам какво да правя на едното място искат на другото не,притеснява ме това4е ако и там искат ( а аз нещо да не сам разбрала)нама да сам подготвена и ще си пропилея 4аса , а сме и от Бургас.Моля мамите които са ходили или са запознати да ми кажат дали наистина в 4астния не искат изследвания предварително!
Виж целия пост
# 1
Ние за пръв път в частния кабинет отидохме без никакви изследвания. Там той ни каза да направим кръвна картина,  диференциално броене и теста за алергията. Няма смисъл да взимате на детето два пъти кръв.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти Ради!  bouquetНаистина така е по-добре за детето!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия