пълнен патлажан на фурна

  • 4 025
  • 8
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC011111.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC011103.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC011092.JPG
Виж целия пост
# 1
А само фото ли . . . Embarassed?
Виж целия пост
# 2
ето и рецептата:
                            продукти
-2 големи патлажана или 4 средно големи
-50 гр.пермеджан (к6кавал)
-200гр.гъби
-риган
-галета
-1 лъжица магданоз накълцан със 1 6икилитка 4есън
-1 голяма муцарела(може и ка6кавал)за разтапяне
-олио
-4ер пипер
-сол
                          приготвяне
1.Патлажана се разрязва на дже издълбава се вътре6ната 4аст.Измиват се гъбите,нарязват се на филиики и се запържват леко във малко олио
2.Във малко олио се запържва вътре6носта на патлажана,настъргания магданоз и 4есън
3.Обърква се с ка6кавала (пермеджан) и галета
4.Объркват се гъбите,малко риган,сол,4ер пипер със сместа от вътре6носта на патлажана и след това се пълни патлажана
5.Моцарелата(ка6кавала)нарязан на куб4ета се нарежда наи-отгоре на патлажана
6.Полива се на тънка струика(на конец)със олио и се пе4е във загрята фурна на 180градуса за около 45 минути
Виж целия пост
# 3
Правя я ве4е 3-4 пъти и е много вкусно.
Забравих да кажа 4е патлажаните не се белят.
Дано да ви хареса.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за рецептата.
Много вкусно изглежда, а и интересно звучи.
Виж целия пост
# 5
Добре изглежда! Чудя се ако добавя салца отстрани в тавата, дали няма да стане по - леко?
Виж целия пост
# 6
може би изглежда 4е е тежка храна,но не е така.
няма смисъл от сос.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за рецептата.Изглежда вкусно
Виж целия пост
# 8
може би изглежда 4е е тежка храна,но не е така.
няма смисъл от сос.


Добре, ще пробваме без сос  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия