Как се готви риба слон?

  • 2 017
  • 3
По грешка съм взела вместо акула, един пакет филе от тази риба. За първи път я чувам и не знам как са я сготвя. На вид е като филето от акула, седи такава дебела ама не я знам каква е ? Помагайте момичета Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Аз също за първи път я чувам и ми стана интересно. Разрових се в Гугъл, то къде другаде... Wink

Разбрах, че се внася от Аржентина в България. Изглежда ето така:



Сега търся рецепти.
Виж целия пост
# 2
Доколкото схванах, е вид акула. Намерих рецепта според, която се овалва в сухи хлебни трохи (може би галета се визира) и се пържи в сгорещена мазнина от двете страни. Сервира се с лимон. Нищо осбено. Wink
Виж целия пост
# 3
значи ще взема да я панирам като акула Simple Smile
благодаря ти pina
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия