Идеи за филе от толстолоб?

  • 16 722
  • 5
Имам няколко филета толстолоб, но никога не сме си правили толстолоб. Мисля да ги сложа във фурната. Но ще се радвам, ако ми дадете някоя друга идея.
Виж целия пост
# 1
Аз толстолоба винаги го  пържа.....Иначе ми мирише на тиня.....Само така мога да го ям....
Виж целия пост
# 2
http://bonapeti.tv/forum/viewtopic.php?t=1294

Виж целия пост
# 3
Една идея и от мен - паниран Peace Става за чудо и приказ. Първо си правя каша за паниране - яйца вода и брашно, малко по-гъстичка от палачинкова, като се топнат парчетата, да остава хубаво от нея по тях и пържа в повече мазнина. Добър апетит!
Виж целия пост
# 4
Само веднъж съм правила толстолоб. Баща ми го беше уловил. Беше доста голям и тлъстичък и стана прекрасен на скара.
Мисля, че на скара или пържена ще стане най-добре.
Като една запалена рибарка да споделя как пържа риба - предварително посолявам рибата. След това я овалвам в царевично брашно (с обикновено пшенично става също). Оставям я да постои 15-20 мин и след това пържа в дълбок съд с повече олио. Рибата се покрива със страхотна хрупкава коричка.
Виж целия пост
# 5
Пека на фурна или скара и после заливам с дресинг-нарязан пресен чесън,магданоз,зехтин,оцет  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия