Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ИН-ВИТРО/ИКСИ в чужбина

  • 928
  • 5
Нека да започнем и една тема за тези от нас,които са в чужбина и искат да изминат трудният път на ин-витрото зад граница.Да започна с мен.Някой от вас сигурно са чели моите изказвания в другите теми,че преминах през два опита ин-витро и двата неуспешни. Сега съм в подготовка за трети опит в Италия,където абсолютно всичко се поема от здравната каса.Обсъдих моят проблем с личната ми лекарка тук и утре имам час при гинеколог.Малко сам притеснена за това как ще протече всичко тук,но и чакам с голямо нетърпение започването на процедурата.Моля всички които опитват в чужбина да споделят с мен пътя по който са минали.
Виж целия пост
# 1
Здравей,аз също съм в Италия Peaceоще правим изследвания,в самото начало сме.подготвя ме се за икси.
в коя част на Италия си?ние сме на 60 км. от Торино.препоръчаха ни една частна клиника,където се плаща само тикет,напълно безплатно не е ,но  поне можем да си го позволим без притеснения и не се чака да започнеш като на повечето места.
Виж целия пост
# 2
Аз живея в Алесандрия.Днес имах час при гинеколог в тукашната болница,не знам защо бях останала с впечатление,че тук ин-витро се прави във всяка болница,но уви тук не го правят.Все пак ме прегледаха и доктора ми препоръча да отида в болница Humanitas в Роцано-близо до Милано.Обадих им се по телефона и ми казаха да си взема направление и да се обадя за час при тях.Би ли ми написала повече за клиниката в която ходиш и къде се намира.
Виж целия пост
# 3
Весела 80,знаеш ли ,че не сме много далече една от друга Winkаз живея в Алба,ако си чувала,известна е с течния шоколад на Ferrero и т.н след Асти.
клиниката ,в която ходя се намира в Бра,казва се casa di cura citta di Bra.тя е частна ,но минава към здравната каса Laughingплаща се само инвитро процедурата 1200 евро и всичко друго е тикет.до момента впечатленията са ми много добри за екипа от лекари,организирани са и преди всичко си личи ,че са хора а после лекари,това е мнение  и на други тяхни пациентки.ние сме в самото начало, все още подготвяме изследвания и всичко необходимо,знаеш една камара неща са.
ми това е за сега,от мен Hug
Виж целия пост
# 4
Е оказа се,че почти сме съседки Grinning.Естествено,че знам къде е Алба.С приятелят ми почти всяка седмица ходим по работа в Кунео и минаваме и през Алба.Е може да се видим някой път Peace.Още не мога да се ориентирам към клиниките тук,но първо мисля да направя един преглед в болницата в Роцано и да видя с какви впечатления ще остана от там.В понеделник отивам при личната за направление и след това ще звънна да си запиша час.Дано не ми се наложи да чакам много за прегледа,че тук в Алесандрия чаках цял месец и накрая се оказа,че тук не могат да направят нищо.
Виж целия пост
# 5
да ,можем да се видим Peaceще обменим координати на лични Wink
успех в понеделник и дано не чакаш много.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия