Как да не съсипя пресния лук?

  • 1 014
  • 13
Насъбра ми се доста пресен лук, който наистина вече не знам какво да правя.  Та в този смисъл ще съм много благодарна на всеки, който даде идея какво мога да сготвя с него   atwork
Виж целия пост
# 1
с яйца, с агнешко, на баница,с ориз, задушен и замразен.....
Виж целия пост
# 2
Аз част от него бих го нарязала на ситно, и бих си го консервирала във фризера, а останалата част за готвене, салати.
Виж целия пост
# 3

я, за това не се бях сещала  newsm68 благодаря
Виж целия пост
# 4
Аз имам една измишльотина за която отива доста зелен лук....В тава.

Сварени макарони се объркват с масълце докато са топли(ако не са - масълцето се разтопява и се поливат) и към тях се добавя задушен зелен лук,намачкано сирене.Обърква се и се залива с кисело мляко и яйца(всичко зависи от големината на тавата).Пече се и към края се поръсва с настъргам кашкавал,ама само да се поразтопи и се сервира.....
Виж целия пост
# 5
Аз бих замразила част от него във фризера.Не се знае кога ще ти потрябва,а няма да имаш.
Виж целия пост
# 6
Аз бих замразила част от него във фризера

Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78
Виж целия пост
# 7
Аз бих замразила част от него във фризера
Дали ще запази вкуса си, все си мисля, че при размразяване ще се скашка    newsm78

ако не го размразяваш в микровълнова , няма да се скашка. аз слагам и съвсем малко сол
Виж целия пост
# 8

ще ти се доверя,  благодаря smile3525
Виж целия пост
# 9
Дроб-сарма с колкото се може повече зелен лук е убиец. Да има и доста от дреболиите де.
Виж целия пост
# 10
Яйца с лук, баница, яхнийка някаква...... ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace
Виж целия пост
# 11
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed
Виж целия пост
# 12
ммм, вкусно нещо е пресния лук!  Peace

 newsm10  нали затова му се протвя, свиди ми да го изхвърля или дам на някого Embarassed
Можеш да ми пратиш малко на мен, аз много го обичам!  Peace  Wink
Виж целия пост
# 13
И аз съм за замразяването.
Аз съм замразявала и магданоз, нищо не му беше станало.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия