Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Посъветвайте ме коя кухня да избера?

  • 419
  • 4
Здравейте!
В близост до нас има две детски кухни: Хер бебе и Джуниър меню. Ако някой от вас имат впечатления от двете и коя е по-добрата, много ще се радвам да споделите  Hug
Мерси   bouquet
Виж целия пост
# 1
Ползвали сме държавната ДК и Джуниър меню ..... определоно от ДК Джуниър меню сме много доволни  Peace За Хер бебе нямам наблюдения (т.е. не сме я ползвали)
Виж целия пост
# 2
Ние вземаме от кухня маика тя зарежда и ДЯ и  ДГ  и млечната за   по малки .
Виж целия пост
# 3
Ние сме ползвали и Хер бебе и Джуниър.
Има доста разлики между двете, Хер определено е по - добра, по - вкусно готвят и имат голямо разнообразие на месата. В Джуниър слагат ужасно много брашно за сгъстяване, ако оставиш храната за следващия ден не можеш да познаеш кое е супата, кое е второто. Като цяло Джуниър е по - безсолна и безвкусна.

Проблема е, че има разлика в количеството на храната - в Хер са в стъклени бурканчета по 190 гр, /понякога дори десертите са в бурканчета от 180 гр/, а в Джуниър са в еднократни опаковки и слагат поне 220 гр. На сина ми 190 гр. не му стигат, определено.

Разлика има и в цената. Джуниър е 12 лв. на седмица, а Хер е 14 лв. Ако предплатиш в Джуниър за месец цената става 10 лв. на седмица. Хер също имат някакви отстъпки, но поне в нашия пункт ни казаха, че не работят с тези отстъпки.

Нищо не ти пречи да пробваш по седмица и двете кухни, така ще прецениш какво му харесва на детето.
Виж целия пост
# 4
Аз познавам майки които взимат и от двете и са доволни, най-добре пробвай и прецени коя ще ти допадне на теб и бебо.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия