съжалявам, лоша фотографка съм, а и фотоапарата ми не е ниво.....
Още една сн … 84;ка
Голяма сни … 84;ка
Момичета, престраших се да направя италианския хляб на Пина......
Стана разкошен. Продукти - повече от елементарни. Единственото, което аз направих различно е......достраша ме това - Бъркам с вилица, но е гъсто и ме затруднява, натискам и ме заболява ръката от бъркане. - и затова използвах допълнението към пасатора - електрическа тел. А и по незнайни за мен причини тестото стана първоначално на бучки и за да не си играя - включих телта. После стана по-твърдо от обясненията на Пина и добавих още малко вода, но този път бърках с лъжица и се получи смес като тази от снимките на Пина. Другата разлика - като върл противник на маста, сложих в тенджерката олио.
Втаса 1ч., отделих го сравнително лесно и не ми бе никакъв проблем от съда за да го оваля малко в брашно. Пак втаса, и после на 150 градуса без вентилатор.
На външен вид е страхотен,беличък, беличък(снимката може да подведе!). Личи,че коричката е хрупката, пробвах да видя дали ще стане като гъба - стана! Чакам да изстине за да разрежа. Но предполагам,че и на вкус ще е страхотно както и Пина описва.
Препоръчвам от сърце! Препоръчвам и тестото за пица от Верди - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290371.msg7396999#msg7396999 - благодаря Julie за линка!
По-късно ще споделя вкуса!