Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Посъветвайте ме къде да я заведа?

  • 909
  • 5
Малката ми дъщеря внезапно започна да повръща през нощта, вдигна температура и се оплака че я боли гърлото. Проблемът ми е, че личната ни лекарка внезапно почина преди три седмици и още не съм избрала ново ДжиПи. Заведох я сутринта в ДКЦ-то на Бигла (в Лозенец), откъдето ни беше личната, но честно казано никак не останах очарована от лекарката която я прегледа - малко през пръсти, а беше 8 без 15 сутринта и нямаше никой освен нас. Детето все още не е добре - повръща, този път така прехваления от мен вомитусхил не помогна нещо. И се чудя, ако утре все още е зле, къде да я заведа - не е за Пирогов, нямам идея от частните центрове къде има добър педиатър. Ако някой ми даде съвет, ще съм много благодарна!
Виж целия пост
# 1
При коя лекарка бяхте там? Кабинетът на моята джипи е в това ДКЦ (на Бигла 2), казва се д-р Маркова и освен ОПЛ, е и педиатър. Ползвали сме я и за малкия, когато нашата си педиатърка (живеем в Люлин) беше по майчинство и имам много добри впечатления - не претупва нещата, внимателна е, има голям опит... Всъщност тя би трябвало да е била на смяна точно днес сутринта, така че не изключвам възможността да не сте останали доволни тъкмо от нея, но ако не е така, може да идете пак там. (Не знам утре кой ден се отработва и каква смяна трябва да е, но на четни е сутрин, на нечетни- следобед). Иначе не знам какво да посъветвам, освен Педиатрията (до Центъра по хигиена) или Токуда и Закрила, където винаги има дежурни педиатри.  Успех и бързо оздравяване! Hug
Виж целия пост
# 2
Добър педиатър е д-р Масларски от болница Вита. Преглежда обстойно, много внимателен и мил човек.
Ето и координатите му http://www.vita.bg/spec.php?sp=11&d=6
Виж целия пост
# 3
А, нямаш ли координати на конкретен лекар или медицински център, където принципно да можеш да си заведеш детето когато твоето ДЖ-и П-и почива /събота или неделя, по празниците или извън работното му време/? Болшинството семейни лекари сключват договор с някой мед. център, който да поеме пациентите им в гореспоменатите от мен случаи.
Виж целия пост
# 4
По всяко време на денонощието можеш да я заведеш в Детска педиатрия  на "Д. Несторов" Има всякакви специалисти, има отделение за болни, ако го преценят като спешен случай е безплатно, ако ли не-20 лв. и имаш право на безплатен прием в следващите 24 часа. Дано не ти се налага все пак!
Бързо оздравяване!
Виж целия пост
# 5
При коя лекарка бяхте там? Кабинетът на моята джипи е в това ДКЦ (на Бигла 2), казва се д-р Маркова ...

Ние бяхме на преглед при Найденова, но благодаря за инфото - още не съм се спряла на конкретно Джи Пи.  Hug Иначе Маги е по-добре, не е повръщала от снощи и живна малко.
Благодаря ви за отговорите!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия