Омлет с праз и гъби

  • 1 727
  • 4
яйца
гъби
праз
масло
кашкавал
сол
 в тиган слагам маслото на слаб огън добавям нарязаната праза на колелца и малко вода и оставям да се позадуши след това добавям гъбите и увеличавам котлона отделно разбивам яйцата с кашкавала ,солта и когато гъбите са изпържени слагам яйцата като се запече от едната страна обръщам омлета.
става много вкусно и бързо  Peace
 Peace
Виж целия пост
# 1
Благодаря Мадагаскар,
Вече само като видя, че си пуснала нещо, знам че трябва да се види newsm10

На мен идейката ми допада, още повече че съм се чудела някой път какво да го правя останало парче праз, покрай някоя картофена салата и таз твоя рецепта ми е вече кипната в майндата  newsm62
Виж целия пост
# 2
Охааааа,вкусноооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 3
Благодаря Мадагаскар,
Вече само като видя, че си пуснала нещо, знам че трябва да се види newsm10
Blush Blush Hug

На мен идейката ми допада, още повече че съм се чудела някой път какво да го правя останало парче праз, покрай някоя картофена салата и таз твоя рецепта ми е вече кипната в майндата  newsm62
ето така ще я употребиш останалата праз и без гъби става и колбас може да сложиш каквото ти душа даде  Joy Joy
Охааааа,вкусноооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  Peace  bouquet Peace
Виж целия пост
# 4
Супер идея си дала madagascar. Правила съм омлет с праз, но не и с гъби. Браво, поздравления   Hug  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия