какво друго с чушки

  • 3 142
  • 24
Здравейте,имам 2 килограма чушки- от тези за пълнене-тумбестите, но не искам да ги пълня.Помагайте с идеи? Какво да ги направя?
Виж целия пост
# 1
Миш маш, със сирене и яйца, печени на салата или почистваш и прибираш във фризера, за да ги направиш пълнени когато ви се доядат.
Виж целия пост
# 2
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много
Виж целия пост
# 3
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277712.msg6910186;topicseen#msg6910186
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=130676.msg2448528;topicseen#msg2448528
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129584.msg2419234;topicseen#msg2419234
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196082.msg4122791;topicseen#msg4122791
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150964.msg2880385;topicseen#msg2880385
  bouquet
Виж целия пост
# 4
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много

търбушиш ги, измиваш и ги оставяш да се изцедят, след това ги редиш една във друга колкото за едно ядене ( пълнени чушки)  и в пликове и във фризера или камерата, после когато ти се ядат вадиш, размразяваш и пълниш
а може и трушия да ги направиш някъде имаше рецепта за пълнени камби, ама май е рано още
Виж целия пост
# 5
Пиперена яхния с прясно мляко или сметана  Peace Любимата ми
Виж целия пост
# 6
Аз си ги пека на котлона, беля и слагам в буркани в хладилника със сол и олио и си ги ползвам за салати  Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Чушки бюрек....
Виж целия пост
# 8

А, от тези тумбестите не знам дали ще стане бюрек  newsm78
Виж целия пост
# 9

А, от тези тумбестите не знам дали ще стане бюрек  newsm78
Що?Тънки ли са?
Виж целия пост
# 10
Не, дебели са, и ципата им е дебела, но нали за бюрек чушката трябва да легне, да се сплеска, за да я оваляш в панировката и да я изпържиш? Тубместите камби са твърди и големи, високи, няма как да ги напълниш и сплескаш, без да ги счупиш. Но може и да греша, де  Peace
Виж целия пост
# 11
Аз ги пека първо,обелвам ги,изчиствам им семето...И после слагам сирене и панирам (с острата и хрупкавата панировка)
Като се опекат си се сплескват.....



Сетих се и още нещо от чушки...Паприкаш....
Виж целия пост
# 12
Аз ги пека първо,обелвам ги,изчиствам им семето...И после слагам сирене и панирам (с острата и хрупкавата панировка)
Като се опекат си се сплескват.....

Да, така става.  Simple Smile
И аз много се смях след теб за боцкането; сега пак  Joy
Виж целия пост
# 13
те са от тези тумбестите-не стават за печене.а миш-маш с непечени чушки не ме блазни много


ах не стават  Flutter Вчера на грила много добре ми станаха Simple Smile А през зимата във фурната ги пека за салата.

Миш-маш правя само със сурови чушки. Червените винаги са тумбести.  Мия, махам семките, нарязвам на ивици и мятам в дълбок тиган с малко мазнина (те си пускат вода).  Simple Smile
Виж целия пост
# 14

Можеш да ги изпечеш и след като ги обелиш им правиш марината от олио,оцет ,малко сол и захар,чесън и морков,Идеални за салата Wink
Можеш да ги накълцаш на ситно и да ги замразиш ако са ти в повече.
А също така ,можеш да приготвиш миш маш,ризото,месо със зеленчуци.


Тумбестите пиперки ги пълня със смес от сирене,яйце ,ситно нарязан магданоз   и ги пека във фурната.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия