Домашно сирене в чужбина

  • 821
  • 3
Здравейте!Живея в Корея и разбира се тук липсва бг сирене  ooooh!даже и фета-та е рядкост и в малки количества.Донесох си от БГ мая за сирене купена от магазин.Там има инструкции но са доста оскъдни за начинаещ. а и в семейството ми сиренето се купува /както е и при повечето хора/затова се обръщам към знаещите и пробвалите  Praynig как се приготвя сирене в домашни условия.Надявам се че тук е мястото за да попитам.Сигурна съм че ще се отзовете дано да е скоро и ако е възможно да е подробно.Благодаря  после ще разкажа какво се е получило ако изобщо стане newsm78
Виж целия пост
# 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289769.msg7370468#msg7370468

разгледай тук
Виж целия пост
# 2
Млякото е от много голямо значение,ако не можеш да намериш от някоя ферма вземи пълномаслено Twisted Evil
Виж целия пост
# 3
Поне засега ще разчитам на прясно мляко купено от магазин но то е добро за целта обикновеното пр.мляко е с масленост 4%.Тук имам уред за притотвяне на кис.мляко и даже когато използвам low fat пр.мляко се получава много добро кисело от него.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия