Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

лекарка в майчин дом???

  • 863
  • 7
Търся си лекар-ЖЕНА!!!! в "Майчин дом", която да работи със ЗК - за проследяване на бременност???
Виж целия пост
# 1
Ох, и аз предпочитам гинеколог - жена.
Моята бременност се проследява в поликлиниката към МД (това е ниската сграда, високото е болница, където си работят лекарите в съответните отделения и не проследяват бременност по ЗК  Wink). Когато бях бременна миналата година и се наложи да се запиша на ЖК май имаше възможност да ме поеме само д-р Клисурски. Това нямаше кой знае колко значение, защото консултациите ми бяха про форма, за да си ползвам полагащите се изследвания по ЗК и да си взема болничния и направлението за раждане. Само веднъж ми взе микробиология, иначе не ме е преглеждал отдолу - не, че не е искал, аз не давах. Гледа ме 2 пъти с ултразвук, което също можеше да ми го спести. Иначе съм доволна от акушерката му, то и тя прави всички измервания на консултацията - Вили Митева. Пуснаха ми всички полагащи се изследвания по ЗК. Предимството на консултацията там е, че не се заплаща, няма такса както в другите болници. Само веднъж съм плащала няколко лева за някакви изследвания.
БХС и ФМ не се поемат от ЗК, записът на тонове също се плаща - тях си заплатих и си направих при съответния специалист.
При проблем съм се обръщала към една много внимателна лекарка от Патологията на 7 ет. - д-р Миланова, на която имам много доверие още когато ми помогна при раждането на сина ми. Тогава тя ме прие и следващите 2 дни нон стоп ме следеше (лежах в Патологията) заради лошите тонове на бебето. Имам много добри впечатления от д-р Мария Атанасова. Тя беше на смяна когато раждах баткото и не мръдна от леглото ми през цялото време. Веднъж, когато се бях натровила с храна в 8 месец, в 4 през нощта ми сложи инжекции за повръщането и контракциите и се държа страхотно, нищо, че най-вероятно я бях събудила. Но и двете не следят бременност по ЗК доколкото знам.
Когато пак забременея със сигурност пак бих се доверила на д-р Миланова, дано още да работи там. По-внимателна и добра лекарка не съм срещала, а преди да забременея със сина ми пообиколих доста доктори.
Иначе имам много добри впечатления от няколко лекари от болницата, но те са мъже, затова няма да им изброявам имената. И нищо, че са мъже, пак бих се консултирала с тях, в крайна сметка са лекари и е важното да са добри!
Виж целия пост
# 2
Хм, това си е сексизъм... Sad
Виж целия пост
# 3
Сексизъм или не- искам да е жена Naughty
Виж целия пост
# 4
Сексизъм или не- искам да е жена Naughty

От личен опит препоръчвам мъжете гинеколози.
Често от жените гинеколози, особено при раждането се случва да се чуят реплики от сорта на това, че не боли особено, знаят какво е, нали и те са раждали и т.н.
Виж целия пост
# 5
Да, ама пък на тоя принцип- те наистина знаят по-добре от мъжете!!! Simple Smile
Имам си др. причини да искам да е жена и мисля, че имам това право- за това и съм подчертала ,че искам да е жена. Все пак темата не е за това дали мъжете или жените са по-добри в областта!!!
Виж целия пост
# 6
О.к. изборът е твой.
Д-р Марияна Цанкова или д-р Карагьозова.
Виж целия пост
# 7
от мъжете съм по-доволна, но щом държиш на гинеколожка бих ти препоръчала Д-р Марияна Цанкова
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия