Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спешно. Търся много добър гастроентеролог за баща ми.

  • 18 418
  • 18
Здравейте,

за първи път пиша в този форум. Вече съм отчаяна, защото баща ми никак не е добре. Преди 3 месеца получи инфаркт, освен това е диабетик. Но това не е всичко. Появи му се някакво болезнено хълцане, което се изразява в болки в гърлото, защото му се връщат киселини от стомаха. Освен това не спира, стига се дори до задушаване, защото не му стига въздух. Хълцането продължава около 10 дни, после от само себе си спира за около седмица, но отново се подновява, като че ли има някаква цикличност.

Моля ви, ако знаете някой много добър гастроентеролог дайте някакви координати. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 1
Ако си от варна мога да ти препоръчам Д-р Балева, която преглежда на две места:
МЦ Корпус в Дом Млакост Варна на тел. 052/ 504658 и Болница Проф. темелков на тел. 052/ 600 126.
Виж целия пост
# 2
За Варна ли ти трябват координати или за София
Виж целия пост
# 3
Ако си от София аз лично съм ходила при Доц. Стойнов, той завежда отделение по гастроентереология в Исул. На мен ми помогна много. Дядо ми се лекуваше при него, той беше много тежък случай. Обаче съм запазила само домашният му телефон, не е много удобно да ти дам точно него. Ще се опитам да намеря мобилният и ще го напиша тук.
Виж целия пост
# 4
Аз мога да ти дам тел. на Асен Петров и Ани Чавушян,работят в Токуда.Асен Петров е завеждащ отделението гастроентерология Peace
Виж целия пост
# 5
Здравейте отново,
много благодаря за отговорите. От София съм. Вече ходихме при доц. Стойнов и трябва да ви кажа, че съм страшно разочарована. Нищо не направи, а само взе 50лв. за прегледа и толкоз.

На баща ми му е необходим гастроентеролог, специалист по стомах и хранопровод, защото явно от там идва проблема.

Ако, имате някой познат лекар в тази област, моля ви напишете ми координатите му. Много ви благодаря.
Виж целия пост
# 6
Ето тел на Асен Петров-гастроентеролог 0887479651;0884933150 работи всеки ден в Токуда
Виж целия пост
# 7
Много благодаря
Виж целия пост
# 8
ВМА - доц. Крум Кацаров МЦ Интермед /това е в поликлиниката на ВМА, на първия етаж най в дъното/ тел 02/9225001-можеш да запазиш час.
Смятам че, са едни от водещите спец. в България
Виж целия пост
# 9
Благодаря за отзивчивостта.
Ще го запиша веднага за преглед. Дано успеят да му помогнат.

Виж целия пост
# 10
Д-р Николай Кацаров Александровска болница

тел. 0888809630
Виж целия пост
# 11
В Плевен има една доцентка- Влахова. В нета има телефони. Но не вярвам да тръгнете, щом сте от София.
Иначе, вижте дали някое от лекарствата няма странични ефекти такива. А ако е оригване, може да е от сърцето или кръвното. При мои близки съм наблюдавала такова оригване.
Виж целия пост
# 12
Проф.Григоров - Царица Йоанна
Виж целия пост
# 13
Най-вероятно има рефлукс и то висока степен. Peace Ако се потвърди след ендоскопия и е само това,  може би ще му предпишат NEXUIM 40, по едно хапче всеки ден половин час преди хранене. Може да му облекчите състоянието и сега като му давате вечер  Zantac 150, повдихнете горната част на леглото му на 20 см, да не яде след 18 часа и поне 3 часа преди да легне, да забрави за домати и пикантни и мазни храни, алкохол, кафе и да се опита да отслабне ако е пълен.  и друго важно, да избягва производните на ибупрофена, само панадолче при болка от друг характер. Всичко това ще подобри състоянието му. Успех и пиши след прегледа.
Виж целия пост
# 14
Здравейте отново,

благодаря на всички за отговорите. С баща ми ходихме на лекар в ИСУЛ и в ТОКУДА. От ИСУЛ съм изключително потресена, защото доц. Стойнов, при който ходихме му изписа някакви абсолютни глупости - лекарства за психично болни едва ли не. Разбира се, че не ги взех. На всичкото отгоре практиката в ИСУЛ е лекарите ти дават мобилен телефон, обаждаш се, уговаряш се за някакъв час какъвто ти е удобен, цени - договаряне на място. Направо са за съд, ако мен ме питате.

След това отидохме в ТОКУДА - при д-р Саджаклиев. Оказа се изключително внимателен. Оказа се, че баща ми няма рефлукс, а проблем с диафрагмата вследствие на инфаркта, който е прекарал. Просто има дисхармония между вдишване, издишване и спазми в диафрагмата. Д-р Саджаклиев ни каза, че баща ми не е за гастроентеролог, а по-скоро за палмолог, защото има събиране на вода в белия дроб и оттам идва проблема.

Ако, ми помогнете с някой добър лалмолог ще ви бъде много благодарна.

Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия