новите "Малки тайни"

  • 2 061
  • 16
пуснали са нови три вида "тайни": фикс за пълнени чушки с кайма, фикс за пиле с гъби и сметанов сос и картофен огретен. Някой ползвал ли ги е да сподели как са и имат ли  си някакви "малки тайни +" (примерно както помните кавърмата ставаше по-добре с по-малко вода)
Виж целия пост
# 1
Аз ползвах фикс за пиле  с гъби и сметанов сос. На мен страшно ми хареса това съчетаниера и бързо става.  chef
Виж целия пост
# 2
Аз пробвах "Малките тайни" за картофен огретен.
Почвам с кусурите: има чесън и мононатриев глутамат. Чесънът не ми се връзва с огретен Naughty. Глутаматът е необходимо зло, като си се хванал с полуфабрикати, ама не ми е приятно, че е там.
В рецептата е указано, че сместа от пакета се разтваря за 3 минути в студена вода. Не се разтваря. И при затопляне пак не се разтваря добре, иска бая енергично бъркане, за да се пребори човек с топчетата.
Плюсове: наистина става много бързо и спестява доста процедури по правенето на класически огретен (например картофине не се варят, а само се бланшират за 5 мин.)
Обобщение: няма да си го купя втори път.
Виж целия пост
# 3
например картофине не се варят, а само се бланшират за 5 мин
Аz правя картофения огретен и не варя картофите предварително. (става въпрос zа огретен беz фикс)
Виж целия пост
# 4
например картофине не се варят, а само се бланшират за 5 мин
Аz правя картофения огретен и не варя картофите предварително. (става въпрос zа огретен беz фикс)
аз ги варя, така че с фикса се пести това време, ама не си струва.
Виж целия пост
# 5
И аз вече пробвах два от новите фиксове. Сметаната с гъби не ми хареса на мен но на семейството да. Виж огретена го дообогатих малко и стана превъзходен. Фикса ми се разтвори като постоя повече от 3 минути и добавих малко гореща вода накрая. Нарязах и парченца пуешки пушени гърди и стана страхотно  chef Laughing Иначе от старите фиксове сме фенове на кавърмата. Не съм пробвала и фикса за кюфтета защото имам хубава кайма и не ми се иска да я блъскам с разни фиксове
Виж целия пост
# 6
Аз правих онзи ден огретена стана чудесен.
Виж целия пост
# 7
Пробвала съм всички малки тайни. Харесват ми  тези за пилешката кавърма, винения кебап и този с гъбите и сметановия сос. Купувала съм и този за кюфтета, не е лош, но определено може и без него. Оня ден майла ми взе от този за пълнените чушки, обаче не видях чушките да се различават по нещо от тези без фикс. Не се забелязваше, че има нещо ново. Не съм пробвала само този за огретена. 
Виж целия пост
# 8
Аз това с гъбите и пилето ми е хипер странно да има фикс, щото то освен гъби и пиле, трябва само сметана. Е, какво излиза тогава, че фиксът всъщност е сметана на прах! Е, голяма далавера, нема що!  Laughing
Виж целия пост
# 9
Пиле с гъби и сметанов сос го готвих,вкусно е:-)
Виж целия пост
# 10
Всички фиксове съм използвала без за "пълнени чушки". Най много ми хареса и на цялото домочадие картофения угретен.
Виж целия пост
# 11
Аз правих картофения огретен и ми хареса. Картофите ги пеках не ги варих.
Виж целия пост
# 12
А аз не използвам добавки от този тип,сущо супи на прах,бульони на кубчета и пр.
Виж целия пост
# 13
А аз не използвам добавки от този тип,сущо супи на прах,бульони на кубчета и пр.

Същото.
Виж целия пост
# 14
А аз не използвам добавки от този тип,сущо супи на прах,бульони на кубчета и пр.

Същото.
Подкрепям напълно ! Няма нужда да се тровим с изкуствени работи и без това ядем боклуци !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия