Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Киста на яйчника-9 см

  • 1 018
  • 10
Майка ми е на 56 години и има киста на яйчника-9 см, туморният маркер СА 125 и е 89.09. Много се притеснявам. Наши приятели са много близки с професор Стамболов от Втора АГ, който препоръча операция. Моля ви кажете си мнението за професора-казват, че е много добър лекар.
Виж целия пост
# 1
Щом са казали, че е за операция, значи е така.
Не съм специалист, но мисля, че маркера е леко завишен.
За професора нищо не зная.
Виж целия пост
# 2
Мерси за отговора.Мен ме е страх, че майка ми ще бъде под пълна упойка.Не знам колко време продължава операцията.
Виж целия пост
# 3
Кое точно те притеснява ?
Операцията няма да продължи повече от час.
Аз имам десет пълни упойки и съм още жива.
Виж целия пост
# 4
Притеснявам се, че майка ми е пълна и е хипертоничка.Благодаря ти, че питаш-може би се притеснявам защото става въпрос за майка ми. Ако ставаше въпрос за мен изобщо нямаше да ми пука.
Виж целия пост
# 5
Моя приятелка, която е 27 годишна също е с киста на яйчника-5 см. Едни лекари искат да я оперират, други са против и тя не знае какво да направи.
Виж целия пост
# 6
Изобщо не чакай и я заведи да я оперират.
На 56 год. не е нормално да имаш каквито и да е кисти.Най-верятно няма мензис.
Сериозно е
Успех.
Иди при Славчев
Виж целия пост
# 7
Благодаря за съветите.Майка ми в момента си прави изследванията-кръвна картина, ЕКГ и т.н. Просто ме е страх, че ще бъде под пълна упойка, а и ми разказаха такива ужасии ката преплитане на червата след такава операция и др. Може би прекалено много се притеснявам.
Виж целия пост
# 8
Моята приятелка за която писах по-горе е с киста-5 см и не знае да се оперира ли или не.Аз я съветвам да се оперира за да не стане по-лошо за нея- все пак тя е на 27 години и няма деца.Казаха ми,че може и другият и яйчник да бъде с киста и да не стане така че да има проблеми със забременяването впоследствие.
Виж целия пост
# 9
Никой нищо ли не е чувал за професор Стамболов от Втора АГ ?????????????
Виж целия пост
# 10
Знам, че темата не е много интересна за вас, но поне някой да каже ако е чувал отзиви за проф.Стамболов. Той е много близък приятел на наши приятели и като човек, като отношение ми хареса. Аз питам като професионалист.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия