Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магазини втора употреба мебели?

  • 6 222
  • 4
Знаете ли някъде магазини за втора употреба мебели в София? В Интернет намирам само сайтове, където продават мебели за над 500лв, което е доста висока цена за втора употреба (според мен).
Виж целия пост
# 1
За съжаление наистина магазините за мебели втора употреба предлагат много скъпи неща за употребявани стоки. Всички са се превъзбудили и си мислят, че предлагат антики, а не обикновени овехтели счупеняци.
Пробвай в сайтове за обяви като focus.bg или portal.bg. Много хора предлагат там старите си мебели на символични цени.
Виж целия пост
# 2
Незнам защо, но в БГ никак не са популярни т.нар. бит пазари за мебели, както и разпродажби на мебели при подмяна на старите. У американско си обзаведохме квартирата със страхотни мебели от една квартална разпродажба, че и страхотни матраци набарахме, после не ми се искаше да ги оставям  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=315880.0
Виж целия пост
# 4
Мислех си, че цените в такива магазини ще са нормални, но съм направо  Shocked В един от сайтовете вчера видях мебели, които се продават в магазините втора употреба  в Холандия. тези мебели са подарени от хората и в магазина ги продават на цена около 40-60 евро. Същите мебели на сайта са по 1500 лева. Нямам думи за това безумие наречено надценка.

Сега ще погледна сайтовете. След време ще купувам нови неща, но преди основен ремонт искам да сложа нещо временно при майка ми. Моя приятелка,  която си носи всичко от Холандия ще се окаже права, че го прави.

Може би, все пак някъде има нормален магазин?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия