Риба Толстолоб-на скара или се пържи

  • 12 462
  • 12
Здравейте,това ми е първата тема която пускам.Днес купих Толстолоб обаче незнам как да я сготвя на скара ли или да я изпържа,дайте съвети.
Виж целия пост
# 1
Идеи!
А на мен ми харесва пържен.
Виж целия пост
# 2
Пържен.Аз съм писала и в темата ,която Лабрекс е дала де....
Виж целия пост
# 3
И от мен пържен  Peace
Виж целия пост
# 4
Пробвала съм на скара, понеже много ми я хвалиха....Е, не ми хареса. Онзи блатен аромат тотално се набива  по този начин. Пърженето ми се вижда по-добрия вариант, иначе има и други рецепти...
Виж целия пост
# 5
Пържен става много хубав Peace
Виж целия пост
# 6
Тази риба е подобна на шарана, но е по-суха от него, така че пържен и от мен.
Виж целия пост
# 7
Яла съм пържен, беше много хубав  Peace
Виж целия пост
# 8
Пържен  Peace
Виж целия пост
# 9
На скарата се пече, а в тигана се пържи. Hug

Пържен!  Peace
Виж целия пост
# 10
На фурната. С домати, лук, чесън /по желание/, дафинов лист, малко босилек. Хубаво става и с кетчуп, разреден с вода. Полива се с мазнина. Пече се докато не се образува коричка.
Така правя и шаран понякога.
Виж целия пост
# 11
винаги съм го пържила Peace
Виж целия пост
# 12
Аз го правя винаги пържен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия