Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майки от Ситняково:Пазете децата!!

  • 2 111
  • 31
Искам да дам сигнал към всички родители.Както знаете в района на Ситняково,се строи МОЛ.Наскоро населиха там разни работници....да не казвам какви.Тази вечер в близката градинка дойде един от пазачите,за да ни предупреди за опасността.Според него там е пълно с извратени педофили,хомосексуалисти и т.н.Може и да е преувеличил човечеца,но все пак не пускайте децата си сами по близките улички.Да бъдем бдителни.
Виж целия пост
# 1
строителни работници с кофти вид вече има навсякъде, във всички квартали.....
Виж целия пост
# 2
Искам да дам сигнал към всички родители.Както знаете в района на Ситняково,се строи МОЛ.Наскоро населиха там разни работници....да не казвам какви.

А, кажи, кажи, нали затова и тема е пусната..  Whistling
Виж целия пост
# 3
Не.Темата не съм я пуснала,за да засягам някого,а за да алармирам родителите.Нямате представа колко много хора има на строежа.Все пак децата по цял ден са навън и не бива да сме просто спокойни.Не искам да вкарвам разни етно и националистически нотки.
Виж целия пост
# 4
 Joy Joy Joy  направо ми скри шапката, девойко  Joy
Виж целия пост
# 5
Брат ми е строителен работник, това означава че е педофил ли  #Crazy Ами съжалявам но на строежа са им забранили с Версаче да ходят, щели да се издадат че получават високи заплати  Wink
Виж целия пост
# 6
Пак нищо не сте разбрали!!!!!Казах,че пазача дойде да ни предупреди,ама както и да е.Мислете кавото си искате.Надявам се,че поне една голяма част от родителите са разбрали мисълта ми.
Виж целия пост
# 7
Зюмбюла, звучи ми доста наивно да повярваш на някого който идва и ти казва нещо и ти се панираш...Малко на лабилна психика ми прилича. Не се поддавай на подобни приказки иначе ще си в постоянен стрес. Wink
Виж целия пост
# 8
Бе, вие се *бавайте, ма да не пуска после някой скръбни теми и да редим съчувствени страници...
Виж целия пост
# 9
Ивонска има нова тактика, харесва ми.  Laughing

Сега сериозно. Хора, послушайте момичето, сигурна съм, че нощният пазач е доверено лице.. Пазете децата, не ги водете в парка по никакъв повод, докато не построят мол-а, а даже и след това! Че аз знам за едни много страшни каки с торби, дето се навъртат там..
Виж целия пост
# 10
И на мен ми се вижда леко преувеличено. Преди и на мен са ми подсвирквали строителни работници. Сега, когато съм с детето, ми се е случвало работник, който пробива нещо на асфалта да спре, докато минавам, да не би шума да стресне бебето. Те са хора като всички други.  Вероятността  между тях да има педофил е точно толкова голяма, колкото да се намира такъв между счетоводителите в някоя счетоводна къща.
Виж целия пост
# 11
Трябва да пазим децата си по принцип! И най-вече да ги научим да не се доверяват на непознати и да са по-предпазливи. Несериозно е да се хвърля кал по оперделен работнически кръг само защото някой казал еди какво си.
Виж целия пост
# 12
Струва ми се, че се прекалява с подигравките.
Ако живеех на бул. "Ситняково", щях да проверя информацията със сигурност. Peace
Виж целия пост
# 13
Изводите от думите на пазача са два или всички строителни работници са извратени педофили и хомосексуалисти или по някакви странни обстоятелсва точно на този строеж са се събрали само такива.
Или той просто се е чудил как да се направи на интересен.
Виж целия пост
# 14
 На мен ми е интересно как точно е разбрал пазача кой какъв е. И ако да допуснем, че наистина има такива хора защо не отиде в полицията, а ходи да панира майките по градинките. Thinking
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия