Как се съхранява сирене за по-дълго време?

  • 4 637
  • 6
Искам да си съхраня козето сирене,което купувам от една баба.Но в хладилника няма място.Направих му саламура и го сложих в тенджера,но отгоре е пожълтяло,а и намирисва.Държа го в стая,защото нямаме мазе - изобщо нямаме по-студено място,където да го съхранявам. Та давайте идеи,моля!
Виж целия пост
# 1
ами ние преди сме замразявали във фризера козе сирене.
то беше доста сухо, не като кравето да му тече саламурата.

консистенцията и вкусът му не пострадаха, но пак ти казвам, нашето беше много сухо, а твоето е вече в саламура  newsm78
Виж целия пост
# 2
А натиснала ли си го с нещо или просто плува в саламурата. Трябва да е натиснато.
В стая, дори и в саламура не може да изкара дълго. Трябва да е на хладно.
Виж целия пост
# 3
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.
Виж целия пост
# 4
Ами не съм го натиснала,но ще го направя,а пък колкото изкара
Виж целия пост
# 5
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.
Peace Peace Подкрепям с две ръце  Peace
Виж целия пост
# 6
моите роднини си купуват сирене по цели тенекии и го овакумяват.После в хладилника не заема мн място като се подреди
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия