? за тесто с мая

  • 569
  • 2
Мили момичета, започнах да правя прословутата питка-хризантема, но се оказа, че мъжа ми ще остане до много късно на работа и няма смисъл да я пека. Дали ще има проблем, ако оставя тестото, както е втасало, в хладилника до утре? Все пак друго си е да се яде топличка... Какво ще кажете?
Виж целия пост
# 1
Премеси тестото и го сложи в намазнен найлонов плик. После го прибери в хладилника. До утре пак ще е втасало.

А ако си я оформила питата вече, по-добре я печи сега. Иначе ще превтаса дори и в хладилника. И студена си е чудесна, не се безпокой.
Виж целия пост
# 2
Още не съм я наредила. Знам, че ще бъде хубава и утре, а и в микровълновата става като току-що опечена, но все пак. Благодаря за отговора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия