Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

как ще реагирате на това?

  • 3 270
  • 31
Още от самото начало свекъра ми не ме приема. В самото начало на връзката ни с мъжа ми ,той на едно събиране каза: "Какви го искаха моя син с апартаменти , а той взе .......(мен) . Така се ядосах тогава, но след години го бях позабравила , не че се промени отношението му към мен и изобщо към нашето семейство - ние сме нищо за него не идва да види детето , обича само другите си внуци всичко е за тях. Дава им пари , те си живеят в охолство не пестят от нищо , защото знаят ,че той е насреща , а ние сме се оправяли сами (но с цената на лишения все пак) защото знам ,че като дойде да се плаща нещо не можем да разчитаме на никой. Както и да е аз не искам да ми помага , че после да ми натяква , но скоро пок се бяхме събрали по някъкъв повод и той пак как се завъртя разговора отново каза същото какви го били искали атой взел мен. От това се правя извада, че щом го повтаря изобщо нищо не се е променило. И как след като го чух това да му казвам татко(както иска) Няма да стане  ох пак се ядосах докато пиша само. Искам следващия път като се изцепи с нещо подобно да му дам подобаващ отговор , но аз си замълчавам и ми става много криво. Как ще постъпите Вие?
Виж целия пост
# 1
Такива п**** майни ще яде че ще проклина момента в който ме е видял за пръв път.
Не виждам защо трябва да ти става мъчно от думите на човек за който грам не му пука за теб, и по-лошо дори, изобщо не се интересува от живота ви. Дет се вика ако неможе да помогне и да радва, поне да не пречи. Оправдавам това че първия път ти е станало мъчно. Дори на мен ми стана като прочетох......Мен в началото като ме засегнат с нещо плачех много, не казвах на никой нищо, затварях се и така. Сега - ела да ме видиш. Око за две- зъб за чене. Twisted Evil  И...нещата рязко си идват на мястото!
Научи ги тия хора да те уважават, щото иначе докато могат ще те тъпчат.
Виж целия пост
# 2

Научи ги тия хора да те уважават, щото иначе докато могат ще те тъпчат.

 PeaceСъгласна съм с кати.Не може да те тъпчат ,а ти да си мълчиш.Я му свий сърмите.Какво като е свекър?А мъжа ти пък защо мълчи? #2gunfire
Виж целия пост
# 3
Момичетата имат право. Не позволявай на никого да те обижда така. Ти си ценна, а това че свекъра ти е сляп да види това си е негов проблем. Проблем е обаче , че мъжа ти се съгласява негласно с тази позиция. След като е избрал теб, би трябвало да е оценил достойнствата ти, а не финансовите изгоди от брака с теб. Говори с него, обясни му как се чувстваш, помоли го да не мълчи като п...., а да те защити пред родителите си, дори с риск да се конфронтира с тях. Peace
 Не им мълчи, колкото повече мълчиш, затвръждаваш  позицията им и мнението за теб. ако нямаш мнение, никой няма да се съобразява с  теб!  Peace
Виж целия пост
# 4
А мъжа ти пък защо мълчи? #2gunfire

И аз това е чудех Rolling Eyes
Да му каже (мъжа на баща си) като си ги мисли тия работи, поне да не приказва.

Аз как бих постъпила - ами ще си тръгна начаса без много обяснения и занапред, докато не ми се извинят, ще прекратя всякакви отношения.
Виж целия пост
# 5
След първия път като го каза аз попотах мъжа ми той какво ще направи , ако сме в нас и ббаща ми каже това за него, а той ми каза ва , че ще си тръгне на момента и няма да стъпи там. А аз какво трябваше да направя? Не съм конфликтен човек и съм  много търпелива, но прекипи ли ми мога дакажа много неща. Те гледат, че си мълча и ме тъпчат прави сте. Има и още такива изказвания и то пред мен , а си представям как го настройва зад гърба ми. Ами съпруга ми първия път и той се ядоса ,като видя , че на мен ми стана криво , после се изпокараха  и си тръгнахме , но после вече нищо не казва в момента ,защото си го знае какъв е и те изобщо не се разбират . Даже за него говори , какъв син е , абе обича си другото дете и по всичко личи. не му обръща внимание, и още в началото като го е разубеждавал , че не съм за него ,мъжа ми е казал тя ще е и това е . Добре ,че се виждаме много рядко, че ако ми е почти ввсеки ден пред очите незнам.
Виж целия пост
# 6
Имаш няколко варианта.
1.Да си траеш както досега и да си повтаряш,че този който те обича и е с теб ,знае какво струваш.
2. Да му се изрепчиш на твоя свекър и да го сложиш на мястото му.Той може да прави сина си на бъз и коприва ,ама с тебе не може да си позволи лукса .Все пак не си му дъщеря.
3.Колкото се може по-рядко да се виждате ,даже да не кажа въобще да не се виждате.

Успех ти пожелавам!  bouquet
Виж целия пост
# 7
Бих направила точка 2 и 3, а най-малко вероятно е пък на такъв да кажа "татко".
Виж целия пост
# 8
Бих си тръгнала от къщата му и не бих стъпила повече. Не бих говорила с него, камо ли да му казвам татко, батко или чичко. А мълчанието на синът му ще му излезе през носа ( на сънът му, де).
Виж целия пост
# 9
Бих си тръгнала от къщата му и не бих стъпила повече. Не бих говорила с него, камо ли да му казвам татко, батко или чичко. А мълчанието на синът му ще му излезе през носа ( на сънът му, де).
И аз бих постъпила така, до колкото се познавам.
Виж целия пост
# 10
Бих казала с усмивка "Ех, другите мъже какви бащи имат, а на моя какъв мухльо му се е паднал. "

Аз съм адски неконфликтна личност, но при директно нападение, нямам мира, докато не смачкам отрещната страна. И никога не мога да имам нормален разговор с човек, който е казал пред мен подобни думи.
Виж целия пост
# 11
За пореден път се убеждавам, че в България хората просто не могат да имат нормални взаимоотношения! И не мога да разбера защо родителите не приемат в даден момент, че децата им правят избор? Е, дали е добър или лош, това е друга тема, но всеки има право сам да вземе решение. Защото после сам ще носи отговорността от действията си.
Не знам как бих реагирала в твоята ситуация, защото, извини ме, но това е само твоята гледна точка. С което не казвам, че свекър ти е постъпил правилно. Но искам да ти кажа, че и майка ми веднъж изтърси нещо подобно пред наистина прекрасния ми съпруг (когото и тя харесва и уважава). Взе, че каза пред него за един мой колега, с когото работех, че е бил страхотен и тя много го е харесвала за зет, ама на, не станало. Жената го каза с добро чувство, дори леко шеговито. Ама...на мен ми стана криво. Съпругът ми си замълча, но знаех, че го е жегнало. Е, в друг разговор неговата майка пък ни в клин, ни в ръкав каза, че скоро видяла еди коя си, дето преди били приятели (не гаджета, наистина приятели). След което въздъхна: "Е, така и не разбрах защо нищо не се получи между вас". Ето ти две ситуации, еднакво обидни и за мен, и за съпругът ми. Ами пропуснахме ги. Да ти кажа, когато сериозни проблеми се стоварят на главата ти, тези неща някак остават на заден план. Колкото до помощта, защо ви е? Според мен човек се чувства щастлив и удовлетворен, когато е полезен (за себе си и семейството си). Е, разделянето между децата... Това пак произтича от горните ми разсъждения. Получава се нерядко така, защото взаимоотношенията родител-дете сякаш стават още по-близки, когато детето вече има семейство (т.е. не е дете). А точно тогава би трябвало да е моментът на дистанцията. Виждате се само за да си споделите кой как е, накъде върви животът му. Но не става. Защото, както правилно отбеляза мой приятел-чужденец, в България помощта от родители, дори когато вече си семеен, е правило. Докато в чужбина е изключение.
Виж целия пост
# 12
И аз като nista за пореден път се убеждавам в лошите взаимоотношения.
И също, че не съм само аз.
Понякога търся вината в себе си, за да разбера защо родителите на мъжа ми разделят него от брат му, защо на нас не помагат. Обаче аз вина в себе си не мога да открия и това си е.
Просто хората са такива.
Аз съм ги игнорирала тотално.
Виж целия пост
# 13
Та какво като нямаш апартамент? Егати интересчията! Че и татко да му викаш! Ти си личност преди всичко, още повече-съпруга на сина му! Имай достойнство! Naughty
Виж целия пост
# 14
Аз пък не бих правила никакви изцепки, само бих избягвала всякакви срещи с бащата. Като не го виждам, няма и да го мисля, за мен това е най-разумното поведение и доказано действа
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия