Спешно питане за патладжани!

  • 1 888
  • 8
Когато се пълнят тези патладжани с кайма и ориз белят ли се или само се измиват, издълбават и изкисват?
Виж целия пост
# 1
аз по принцип не ги беля.само ги дулбая и после ги накисвам. Flutter
Виж целия пост
# 2
Не се белят. Издълбаваш, посоляваш, оставяш малко да си пусне водата и пълниш. Сърцевината се пържи с плънката.
Виж целия пост
# 3
Благодаря ви момичета! Супер сте   bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 4
Аз също не ги беля, де факто като не се белят си остаат целички, иначе ще се разкапят. Аз ги резвам от 4 страни с ножа, за да не се търкалят по тавата, после ги запържвам леко във фритюрника и после пълня с плънката.
Виж целия пост
# 5
Не се белят.Ако се обелят наистина ще се разпаднат.
Виж целия пост
# 6
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. Ето снимки:



Виж целия пост
# 7
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. Ето снимки:




И аз вчера правих нещо подобно. Напълних чушки, патладжан и тиквички, станаха страхотни и сосче направих към тях .Само патладжана бланширах за 5 мин.
Виж целия пост
# 8
Още веднъж ви благодаря момичета. Стана много вкусно. Освен патладжан напълних и тиквичка, домат и чушка. В тавата при печенето вкусовете се смесиха и стана божествено. ..............
Ау, колко вкусно! Мммм!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия