За детските млечни кухни?

  • 387
  • 1
Някой може ли да ми каже нормативни документи, на чиято основа се базира дейността им - устройство, персонал, капацитет и т. н. Изобщо интересуват ме всички законови актове и документи, свързани с дейността им. Благодаря Ви предварително.
Виж целия пост
# 1
ще се опитам да ти помогна, макар че нищо систематизирано няма по въпроса. Rolling Eyes
Удостоверение за регистрация се издава  от столична регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) или съответната по градовете.
http://www.riokoz-sfo.com/riokoz_services.html  в този линк са дадени услугите извършвани от РИОКОЗ във вързка с тези дейности и съответните нормативни документи, на които са базирани.

Трябва да изпълняват програмата НАССР за политика по безопасност на храните, която включва добри производствени практики за преодоляване на рисковете, свързани с безопаността на храните. НАССР, което набългарски трябва да се чете и произнася като "ХАСЕП" или "ХАССП", е общоприетото съкращение от английски на подхода за "анализ на опасностите и критичните точки на контрол"- http://haccpbg.com/index.html

устройството персонала и капацитета се определят  с решение от общинския съвет ако е е държавна, доколкото прочетох. погледни и на сайтовете на общините дали няма още нещо Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия